G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MALLE MUHTARI ÇELEBİ`NİN TEPKİSİ SERT OLDU

MALLE MUHTARI ÇELEBİ`NİN TEPKİSİ SERT OLDU

MALLE MUHTARI ÇELEBİ`NİN TEPKİSİ SERT OLDU

MALLE MUHTARI ÇELEBİ`NİN TEPKİSİ SERT OLDU
Erzurum Yakutiye ilçesine bağlı Hilalkent semti yerel yönetimlerin hizmet anlamında yeteri kadar ilgilenmediğinden yakınıyor. Hilal Kent Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelebi, belediyelere çağrıda bulundu. Mahalle Muhtarı Çelebi?nin tepkisi oldukça sertti. ?İlgilenilmeyeceksek Terk Edilmiş Tabelası da asalım? diyerek tepkisini dile getiren Çelebi, mahallelerinin hizmetten yoksun bırakıldığını öne sürdü.

 

 

Erzurum Yakutiye Belediyesine Bağlı Hilal kent Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelebi, ?6 yıldır Hilalkent te muhtarlık yapıyorum.  Mahallemizin 15 bin nüfusu olmasına rağmen hiçbir çevre düzenlemesinin olmadığı gün gibi aşikardır. Hilalkent semti kurulmuş olduğu günden beri yüksek binaların dışında hiçbir çevre düzenlemesi görmedi? dedi.

 

 

 

Muhtarlık yaptığı 6 yıl süresince neredeyse hemen her gün gerek Erzurum Büyükşehir belediyesi gerekse Yakutiye Belediyesi?nin kapısını aşındırdığını fakat başkanların ilgi göstermediğini söyleyen Muhtar Çelebi, ? 6 Yıl Boyunca Gerek Büyük Şehir Belediyesine Gerekse Yakutiye Belediyesine defalarca mahallemizin sıkıntıları ile ilgili dilekçe yazmamıza rağmen her iki belediyenin de ilgisizliği artık sabrımızı taşırdı. Asfaltsız taştan ve toprak yol olması yüzünden   binalarda oturan vatandaşlar evlerinin camlarını açamadıkları ve balkona çıkamadıkları için halk da isyan ediyor. Belediyelerin rutin görevlerini yapmaları için sokağa dökülüp belediyelerin önünde isyan mı etmemiz gerekiyor. Artık belediyenin yolunu arşınlamaktan bıktım Büyük Şehir Belediyesi ve Yakutiye Belediyesine her gün gitmekten de bıktım belediyeye her gidişimde yakın zamanda geleceklerini söyleyip çocuk gibi en kısa sürede geleceklerini söyleyip geri gönderiyorlar. Seçimler öncesi Yakutiye Belediye Başkanı ile birlikte Bizleri Oy için ziyarete gelen Millet vekilimiz Muhyettin Aksak?a da sıkıntımızı anlattık ve bizlere her ikisi ,de söz verdi ancak Muhyettin beyi daha sonra aradığımızda ben belediye başkanı mıyım beni arıyorsun diye cevap verdi? diye tepkisini dile getirdi.

 

 

 

 

Ömer Nasuhi Bilmen Mahalle Muhtarı İbrahim Çelebi, tüm mahallenin bağlı olduğu logarların uzun zamandır tıkanıp etrafa taştığını da ifade etti. Bu konu üzerine ESKİ?yi de defalarca aramalarına rağmen hemen ekip gelecek denilerek oyaladıklarını söyleyen Mahalle Muhtarı Çelebi, ?Yapmayız demiyorlar. Ancak yine hiç kimsenin gelip gittiği yok adeta ESKİ Genel Müdürü ile bizzat görüşüyorum ve yeniden sıkıntımızı dile getiriyorum. Müdür bey hemen ilgileneceğini söylüyor ancak personel  umursamıyor. Logarlar tıkanmış ve tüm mahalleyi pis kokular sarmış kimse hava almak için dahi olsa toz ve koku yüzünden kapı pencere açamaz hale geldi. Büyük Şehrin göbeğinde Hilal kent değil de Hilal köy vaziyetindeyiz ve terk edilmiş bir bölge muamelesi görüyoruz? dedi




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false