G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Mehmet Emin Öz, "İstikrar Devam Etsin"

Mehmet Emin Öz,

AK PARTİ Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 24 Haziran´da, güçlü bir meclis için, güçlü bir Türkiye için hep birlikte Yola Devam diyeceğiz.

 

24 Haziran´da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum´un her sokağında, her mahallesinde ve her ilçesinde vatandaşlarla bire bir sohbet edip 24 Haziran seçimlerinin Ülkemiz açısından önemini anlatıyor. 

Hafta Sonu Pasinlerin tüm mahallelerini karış karış gezerek ilçe sakinlerinden Cumhurbaşkanı Adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adayları için oy isteyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Haftanın ilk iki gününde ise çeşitli mahallelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Gördüğü ilgi karşısında büyük mutluluk yaşayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 24 Haziran´da yapılacak seçimleri 100 yılın seçimleri olarak nitelendirirken; sözlerini şöyle sürdürdü: 

?Erzurum halkı olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan´ın kalesisiniz. Ona her zaman destek çıktınız. 16 yıldan beri AK Parti iktidarı ile birlikte nelerin değiştiğini hep birlikte yaşıyoruz. Emeklilerimizin en büyük hayali bayramlarda ikramiye verilmesiydi. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan dedi ki Ramazan ve Kurban bayramlarında 1.000´er lira ikramiye verilecek. Başkaları konuşur AK Parti yapar. Hazmedemeyenler var. 24 Haziran´da, güçlü bir meclis için, güçlü bir Türkiye için hep birlikte Yola Devam diyeceğiz. Maceraya gerek yok. Büyüme devam etsin. İstikrar devam etsin.?



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı