G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Memur-sen Çin Zulmünü lanetledi

Memur-sen Çin Zulmünü lanetledi

Çin tarafından Doğu Türkistan´da Uygur Türklerine karşı yapılan zulüm Erzurum´da protesto edildi. Yakutiye Kent Meydanı´nda Memur Sen İl Başkanlığı, Doğu Türkistan´daki Çin zulmüne dur demek için boykot çağrısında bulundu

Çin tarafından Doğu Türkistan´da Uygur Türklerine karşı yapılan zulüm Erzurum´da protesto edildi.
Yakutiye Kent Meydanı´nda Memur Sen İl Başkanlığı, Doğu Türkistan´daki Çin zulmüne dur demek için boykot çağrısında bulundu. Memur Sen´e bağlı sendika temsilcileri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ve Kültür Daire Başkanı Mehmet Emin Öz´de protestoya destek verdi.
Basın açıklamasını Memur Sen Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman yaptı. Duman açıklamasında, "Çin tarafından Doğu Türkistan´da kardeşlerimize yapılan katliam ve zulümleri protesto ediyoruz. Öncelikle dünya mağdurlarının umudu olan ülkemizin bütün kurumları başta olmak üzere, uluslararası insan hak ve örgütleri ile kuruluşlarını göreve davet ediyoruz. Oruç tutmanın yasak olduğu, başını örten kadınların işkence ve katliamlara maruz kaldığı Doğu Türkistanlı kardeşlerimize karşı dünyanın sessizliğini ve vurdumduymazlığını da en basit ifadesiyle kınıyor, vicdanlarının sesine kulak verip, bu zulme ve katliama dur demelerini bekliyoruz. Memur-Sen olarak, geçtiğimiz yıl Çin Büyükelçiliği önünde iftar yaparak, baskıcı tutumundan dolayı Çin´i protesto ederken, Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin sesini duyurmuş ve haklı davalarında yanlarında olduğumuzu haykırmıştık. Değerler sendikacılığının bir gereği olarak, insanlığın ortak vicdanına tekrar sesleniyor, insanlık dışı bu uygulamalara son verilmesi çağrısında bulunuyoruz. Her canlının yaşama hakkı bulunduğunu ve yaşama hakkının kutsallığına inanıyoruz. Çin´deki köpek katliamını protesto için ayağa kalkan sözde hümanistleri ve sözde örgütleri, Doğu Türkistanlıların yaşadıkları karşısında sessizliklerini ibretle izliyoruz. Hayatını kaybeden, zulme uğrayan, işkence gören Müslüman olunca, dili tutulan sözde insan hakkı savunucularının ikiyüzlülüklerini ilk defa görmüyoruz. Filistin´de, Suriye´de yaşanan insanlık dramına sessiz kalanların Bosna´daki ihanetlerini de unutmuş değiliz. Bu sebeple, öncelikle Müslüman ülkeler ve İslam İşbirliği Teşkilatı olmak üzere, ülkemizdeki bütün sivil toplum örgütlerini, iktidar ve muhalefet partilerini bu konuyu siyaset üstü görerek, sorunun çözümü için, Çin´e ´dur´ demeye davet ediyoruz. Duyarsızlık ve sessizliğimizle zalimlere cesaret vermek yerine, tepkimizle, protestolarımızla onların vahşetini dünyaya duyurarak, insanlığın vicdanını harekete geçirmeliyiz. Çin devletine çağrımız; Derhal Doğu Türkistan´daki baskıcı uygulamalarından vazgeçmesi ve oradaki kardeşlerimizin can, mal ve namus güvenliğini sağlamasıdır. Bölgeye gitmek isteyen uluslararası gözlemci ve yardım kuruluşlarına engel olmamasıdır.
Baskı, işkence ve katliamlarına devam ettikçe, Çin ´Katil Çin´ olarak tarihte yerini alacak, hem insanlığın vicdanında, hem de mahşerde mahkum olacak, yaptıklarının hesabını veremeyecektir." diye konuştu.



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

Anahtar Kelimeler: Memur Zulmünü lanetledi
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false