G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Memurların izinlerinde flaş gelişme!

Memurların izinlerinde flaş gelişme!

Memurların izinlerinde flaş gelişme!

Memurların izinlerinde flaş gelişme!
Başbakanlık, memur izinlerinde 7 Haziran genel seçim tarihinin dikkate alınmasını öngören bir Genelge yayımladı. 7 Haziran`daki seçimlerle ilgili Başbakanlık Genelgesi Resmi Gazete`de yayımlandı. Genelgede, seçimde görevli kamu personelinin yıllık izinlerinin sandık tarihine göre planlanacağı vurgulandı. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete`de yayımlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, seçimin her aşamasında görev alması muhtemel kamu personelinin yıllık izinlerinin planlanmasında seçim tarihi dikkate alınacak.

TAŞITTAN, JENERATÖRE İŞGÜCÜ DESTEĞİ

Genelgede, seçimin başarıyla gerçekleştirilerek, millet iradesinin sandığa sağlıklı olarak yansıması amacıyla, seçim kurulu başkanlıklarının personel ve yer tahsisine ilişkin taleplerinin ivedilikle karşılanacağı belirtildi. Bu kapsamda, ihtiyaç duyulacak her türlü taşıt, bilgisayar, yazıcı, modem, kesintisiz güç kaynağı, jeneratör gibi araç gereç ve bunları kullanabilecek nitelikli işgücü desteğinin sağlanacağı kaydedildi.

TÜM ÖNLEMLER ALINACAK

Başbakanlık genelgesinde, başta mülki amirler olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları, banka yöneticileri ve güvenlik güçlerinin amirleri tarafından gereken tüm önlemlerin alınacağı, herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için azami gayret ve duyarlılık gösterileceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli