G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa etti..

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa etti..

Sağlık sorunlarını gerekçe gösteren MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Yıl Göreve gelen MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Görev süresi boyunca Başarılı işlere imza atarak Adından çok söz ettirdi.Sağlık sorunlarını gerekçe gösteren İl Başkanı Anatepe, yaptığı açıklamada şunları söyledi; 7 Haziran seçimlerine Erzurum´daki bütün dava arkadaşlarımla birlikte el ele hazırlandık, büyük mücadeleler verdik. Elde ettiğimiz başarı, dolayısıyla teşkilatımızın çabalarının bir sonucudur.Dedi.

İşte Mhp İl Başkanı Anatepe´nin açıklamalarından satır başları,Önümüzde 1 Kasım Seçimleri var.Şahsım ve teşkilatımdaki her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarım elbette bu seçime de yine büyük bir kararlılık ve heyecanla hazırlanacaktır. Ancak şahsımın işlerinin yoğunluğu ve ilaveten de bazı sağlık sorunlarım nedeniyle Mhp Erzurum İl Başkanlığı gibi yoğun mesai ve dikkat gerektiren bir görevi daha fazla yürütemeyeceğim kanaatine varmış bulunmaktayım. Bazı çevreler her ne kadar bu durumu istismar etme yoluna gitmiş ve gidecek olsalar da, bilinmelidir ki; şahsımızın küçük hesaplarla hiçbir zaman işi olmamıştır. Bu yönde iddia ve imalarda bulunmaksa, en hafif tabirle aymazlıktır. Biz dün olduğu gibi bugün de davamızın ve partimizin emrindeyiz.18 Eylül 2015 tarihi itibariyle MHP Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım."İfadelerini kullandı.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false