G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP YAKUTİYE´DE TEK YÜREK

MHP YAKUTİYE´DE TEK YÜREK

MHP YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURAN KENAN YILDIZ VE UFUK ŞİMŞEK MEHMET UZUN´LA BİRLEŞTİLER

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olan 3 İsim birleşerek tek isim üzerinde yoğunlaştı.

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adaylığı İçin başvuran Ufuk Şimşek, Kenan Yıldız ve Mehmet Uzun Milliyetçi Hareket Partisinin Yakutiye´de daha güçlü olması için bir araya gelerek güç birliği yaptılar. 

Önceki gün MHP Yakutiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Kenan Yıldız yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisinin Yakutiye´de daha güçlü bir şekilde seçimlerden çıkması için diğer Aday Adayımız Mehmet Uzun´la birleşme kararı aldık demişti. Bugün de Diğer Aday Adayı Ufuk Şimşek´le bir aray gelerek Yakutiye Belediyesine MHP bayrağını asmak için gereken ne varsa yapmaya hazırız dedi ve Mehmet Uzun isminde birleştiklerini duyurdu. 

Ufuk Şimşek, önceki gün Aday Adayı arkadaşımız Kenan Yıldız MHP´nin daha güçlü bir şekilde Yakutiye´de Belediye Başkanlığını MHP´ye kazandırmak için Mehmet Uzun´la birleşerek bir blok oluşturmuştur. Bizim önceliğimiz Milliyetçi Hareket Partisidir. Yakutiye Belediyesinde benim koltuk, mevki ve makam sevdam yoktur. Benim sevdam Milliyetçi Hareket Partisidir. Kenan Yıldız arkadaşımızı bu vakarlı duruşundan dolayı kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Yakutiye İlçemizde Tek Yürek olmak adına bende Adaylıktan çekilerek Mehmet Uzun´la birlikte 31 Mart 2019 tarihine kadar sahada olup Mehmet Uzun´la birlikte Partimin bekası için çalışacağım dedi.

/resimler/2018-12/10/1918047331654.jpg

Mehmet Uzun ise yaptığı açıklamada; 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi´nden Yakutiye Belediye Başkan aday adaylığı için birçok kıymetli dava arkadaşımla beraber bende müracaat etmiş bulunmaktayım. Gelinen süreçte Belediye Başkan adaylığı için müracaat etmiş olan kıymetli aday adayı arkadaşım Kenan Yıldız ve çok kıymetli ağabeyim Ufuk Şimşek bey aday adaylığını geri çekmiş bulunmaktadır. Bu sonuç üzerine aday adaylığını şahsım lehine çektiklerini beyan etmişlerdir. Kıymetli ağabeylerimizin bu asil davranışları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Şahsıma gösterdikleri ilgi ve alaka ile bu özel davranışları benim için çok kıymetlidir. Bu ender davranışı gücümüze güç katmıştır. Kendilerine sonsuz teşekkür eder, birlikteliğimizin devam edeceğini kamuoyunun dikkatine arz ederim.

Yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin Milletimize ve Devletimize, özelde kadim şehrimiz Erzurum´a hayırlar getirmesini temenni ederim.

MHP Yakutiye Belediyesi Başkan Aday Adayı Mehmet Uzun



Anahtar Kelimeler: YAKUTİYE YÜREK
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı