G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MHP´li Aydın, mazbatasını aldı

MHP´li Aydın, mazbatasını aldı

Erzurum´da 25. Dönem Milletvekil Genel Seçimlerinde MHP´den Milletvekili seçilen Prof. Dr. Kamil Aydın, mazbatasını aldı.

Erzurum´da 25. Dönem Milletvekil Genel Seçimlerinde MHP´den Milletvekili seçilen Prof. Dr. Kamil Aydın, mazbatasını aldı. 

Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum Adliyesi´ne MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, parti yöneticileri ve partililerle birlikte geldi. Tebrikleri kabul eden MHP Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın beraberindeki heyetle mazbatasını almak için Adliye geçti. Mazbatasını aldıktan sonra Adliye çıkışında konuşan Prof. Dr. Kamil Aydın, ikinci milletvekilini çıkaramadıkları için buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi´nin Erzurum´un olmazsa olmazıdır diyen, Prof. Dr. Kamil Aydın, "Milliyetçi Hareket Partisi şu ana kadar ki en köklü siyasi hareketlerden bir tanesidir. Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi´dir, Milliyetçi Hareket Partisi´de Erzurum´dur. 95 bin oyla tek milletvekili gitmek bizi buruk bir şekilde gönderiyor ama biz bunun sorumluluğunu taşıyoruz. 95 binin ağırlığını inşallah taşıyacağız. Erzurumlu hemşehrilerimiz bize ağır bir görev tevdi ettiler. Biz bu görevin bilincindeyiz. Erzurum´un ali menfaaatleri için elimizden geleni layıkıyla yapmaya çalışacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde sadece parmak kaldıran değil Erzurum´da 52 yılını yaşamış, şehrin her türlü sıkıntılarına haiz bir vekil olarak gidiyoruz. Orada da Erzurum´un ali menfaatlerini partimiz adına dile getireceğiz" dedi.

Tüm parti teşkilatlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, mazbatasıyla birlikte partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli