G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MOBİLYACILAR GELECEKLERİ İÇİN YOL HARİTASI BELİRLEDİ

MOBİLYACILAR GELECEKLERİ İÇİN YOL HARİTASI BELİRLEDİ

MOBİLYACILAR GELECEKLERİ İÇİN YOL HARİTASI BELİRLEDİ

MOBİLYACILAR GELECEKLERİ İÇİN YOL HARİTASI BELİRLEDİ

Erzurum?da üretimlerine devam eden mobilya şirketleri Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) öncülüğünde bir toplantı düzenledi. Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Toplantı Salonu?nda gerçekleşen buluşmada sektörün sorunları ele alındı. Mobilyacılar gelecekleri için yol haritası belirledi.
Cardin Consept Mobilya Komitesi Başkanı Ebubekir Aksu?nun yönetiminde gerçekleşen toplantıda mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında işbirliği ve dayanışmanın artırmayı sağlamak, sektörün geleceği hakkında yol haritası belirlemek amaçlandı. Toplantıya, Özgürler Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özgür, Harmoni Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Çatalkaya, Sadakat Mobilya. Yürütme Kurulu Üyesi Emre Çarıkçıoğlu, Tarz Mobilya Kurucu Üyesi Bekir Taşkesen, Sultan Mobilya Kurucu Üyesi Sait Özkaynak ve Kral Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Metin Traiktaroğlu katıldı.
Mobilyacılar, ortak sorunlarını güçlü bir şekilde ifade etmek istediklerini belirtti. Ayrıca ulusal ve uluslararası pazar hakkında bilgi toplamayı amaçlayan firmalar, uluslararası pazarlarda etki alanlarını artırmayı hedeflediklerini kaydetti. Mobilyacılar ayrıca vasıflı eleman ihtiyacını karşılamak için meslek liseleriyle işbirliği yapmayı amaçlıyor.
Üretikleri ürünlerin satış ve pazarlamasıyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren mobilyacılar, bu sıkıntıların giderilmesi için eğitimler düzenleyeceklerini bildirdi. Mobilyaların taşıma sorunuyla ilgili konulara da değinen firma yöneticileri, lojistik firmalarıyla yazışmalar yapacaklarını açıkladı. Firmalar, ayrıca sektörler arası fuarlar ve organizasyonlarda yer alarak tanınırlığını artırmak istiyor. Yapılan toplantı sonrası durum analizi yapılarak, yeni yol haritası belirlendi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı