G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MUHAMMED HANİFİ AKSAKALLI DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

MUHAMMED HANİFİ AKSAKALLI DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

MUHAMMED HANİFİ AKSAKALLI DA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Erzurum'da günlük olarak yayınlanan Milletin Sesi Gazetesi muhabirlerinden Muhammed Hanifi Aksakal, evli gazeteciler kervanına katıldı. Aksakallı, Hatice Karaoğlu ile dünya evine girdi. Nikah töreninde Kur'an-ı Kerim okundu,  semazen gösterisi yapıldı.

Genç gazeteci Muhammed Hanifi Aksakallı da, evli gazeteciler kervanına katıldı. Erzurum'da günlük olarak yayınlanan Milletin Sesi Gazetesi Muhabirlerinden Muhammed Hanifi Aksakal, Erzurum Öğretmenevi'nde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Hatice  Aksakal(Karaoğlu) ile hayatını birleştiren Aksakallı, böylece bekarlığa veda etti. Genç çiftin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Kuddusi Tırpan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Uğur Aksakal ile Reşit Karaoğlu yaptı. Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Osman Temel de, nikah töreninde Kur'an-ı Kerim Tilaveti okurken ilahi seslendirdi. Semazen gösterisinin de yapıldığı nikah töreninde genç çift oldukça mutlu gözüktü. Davetliler Aksakal ve Karaoğlu ailelerinin gurur günlerinde onları yalnız bırakmadı. Nikah merasimi takı töreni ile sona erdi.

Semazen gösterisi yapıldı

Gazeteci Muhammed Hanifi  Aksakallı'nın nikah törenine Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti  adına Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Tarakçıoğlu katılarak genç çifti mutlu gününde tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Başkan Vekili Tayyip Güngör ile Taşkesenlioğlu Vakfı Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu da genç çifti yalnız bırakmadı. Erzurum Milletvekilleri de gönderdikleri telgraflarla Muhammet Hanifi-Hatice Aksakal çiftini kutladı. Nikah töreninde Hz. Ömer Camii İmam Hatibi Osman Temel, Kur'an-ı Kerim Tilaveti okurken, birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Düğüne katılan davetliler, Osman Temel'in okuduğu duaya hep birlikte ‘Amin' dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı