G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Naim Karataş, "Cumhur İttifakı En Yüksek Oyu Erzurum´dan Alacak"

Naim Karataş,

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, Cumhur ittifakının Türkiye´de en yüksek oyu Erzurum´dan alacağına inandığını ifade etti..

 

 

24 Hazairan seçimlerine doğru hızla ilerlediğimiz şu günlerde Gazetemize konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, Cumhur ittifakının Türkiye´de en yüksek oyu  Erzurum´dan alacağına inandığını ifade ederek, ?Çünkü Erzurum, Türkiye´de bugüne kadar hiç yaşanmamış demokratik gelişmişliği, demokratik olguyu en iyi anlayacak seçmene sahip? diye konuştu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, seçim kampanyası sürecinde AK Partili yöneticilerle ortak toplantılar yapabileceklerini ancak her siyasi partinin kendi programına ve gücüne göre kampanyasını yürüteceğini söyledi. Naim Karataş, ?Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar alkışlaması gereken yerde alkışlamış, eleştirilmesi gereken yerde eleştirmiştir. Ama Türkiye bu sıkıntılardan geçerken eleştiriler konular olsa bile bunların çözümüne ortak bir anlayışla, çözüm için ortak bir paydaş olabilme noktasında bir gayretle yolumuza devam edeceğiz? dedi.

ERZURUM, DEMOKRATİK OLGUYU EN İYİ ANLAYACAK SEÇMENE SAHİP

Gazetemize yaptığı açıklamada Cumhur ittifakının Erzurum´da yüksek oy alacağına inandığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, ?Cumhur ittifakı Türkiye´de en yüksek oy oranını Allah nasip ederse Erzurum´da alacak. Ben buna yürekten inanıyorum. Çünkü Erzurum, Türkiye´de bugüne kadar hiç yaşanmamış demokratik gelişmişliği, demokratik olguyu en iyi anlayacak seçmene sahip. Siyasi partiler ne kadar gayret ederlerse etsinler seçmen profili çok önemlidir. Erzurum´daki seçmen profili, milliyetçi muhafazakar, milli düşünen, demokrasi adına güzel söylem ve semboller adına, insanların kulağına hoş gelecek konuşmalar adına milli duruşundan, milli bekasından, ülkenin geleceğinden ve kardeşliğinden asla taviz vermez. Bu ülkenin doğusu batısı, Türk´ü, Kürdü Çerkez´i, Laz´ı, kim olursa olsun bu ülkenin vatandaşı olarak gören, kendini de bu ülkeyi devleti olarak gören herkes Milliyetçi Hareket Partisi´nin, ülkücülerin kardeşidir. Bunun dışında kim olursa olsun, ister batılı, ister doğulu, ister güneyli ister kuzeyli olsun bizim içimize sindiremeyeceğimiz bir durumdur.

2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE HEDEFİMİZE HAZIR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş sözlerine şöyle devam etti. Türkiye 15 Temmuz´dan sonra çok ciddi bir konsantrasyonla adım almaya başladı. Bunun önce siyasi ayağı oturacak, sonra bunun ekonomik ayağı oturmuş olacak. Sonra devlet kurumlarına da bu yansıdıktan sonra üçlü saç ayağı ile 2023 lider ülke Türkiye hedefimize hazır şekilde yolumuza devam edeceğiz? diyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Erzurum genelinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 24 Haziran Seçimlerinde MHP olarak Erzurum´dan TBMM´ye 3 Milletvekili göndemektir. diye konuştu. 



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli