G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NAİM KARATAŞ VİTES YÜKSELTTİ

NAİM KARATAŞ VİTES YÜKSELTTİ

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ?Erzurumluların desteğiyle oyunu bozacağız?

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Türkiye´nin üzerindeki oyunu dadaşlar diyarı Erzurumluların desteğiyle bozacaklarını söyledi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, öncülüğünde yürütülen 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri saha çalışması bugün yine İlçelerde devam etti. MHP Erzurum Milletvekili Adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim gezisi kapsamında, İlçelerde gezen ve esnafla buluşan, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, gelen talepler üzerine birçok vatandaşa parti rozeti taktı.

?ŞER ODAKLARININ HEVESLERİNİ KURSAKLARINDA BIRAKACAĞIZ?

İlçelerde vatandaşlara seslenen İl Başkanı Naim Karataş, Cumartesi günü Erzurum´da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza selamını ileterek, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Şer ittifaklarının, 17/25 Aralık,  Gezi Parkı, 15 Temmuz ve çukur siyasetinde olduğu gibi yeniden birleştiğine dikkat çeken Başkan Naim Karataş, ekonomi alanındaki oyunlarla ahlaksızca saldırmalarına rağmen 24 Haziran´da sandıkta gereken cevabı alacaklarını söyledi. Karataş, ?Bütün ihanet şebekeleri, güçlü Türkiye´nin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli´ye saldırıyor.  Onların bir ufukları yok, bir vizyonları yok, bir projeleri yok, bildikleri tek şey ahlaksız saldırılarla Türkiye´nin istikrarını bozmak. Daha önce nasıl bütün oyunları bozup bütün karanlık umutları boşa çıkardıysak, Erzurumlular olarak düşmanlarımıza bu fırsatı vermeyeceğiz. 24 Haziran´da da bütün şer odaklarının heveslerini kursaklarında bırakacağız.? diye konuştu.

?OYUNU BOZMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

Türk siyasi tarihinin belki de en önemli seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak yüklendikleri sorumlulukların farkında olduklarını ifade eden Naim Karataş, teşkilatın bütün kademelerinin büyük bir özveriyle ve fedakarlık ederek çalıştığına dikkat çekti. Karataş, ?Mesele memleket meselesi olduğunda bizim için akan sular durur. Kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız, milletvekili adaylarımız, eski vekillerimiz emin olun herkes ailesinden, işinden fedakarlık edip, bu kirli oyunları vatandaşlarımıza anlatmak için gece gündüz demeden Erzurum´u karış karış geziyor? dedi.



  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli