G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NAİM KARATAŞ´TAN TEŞEKKÜR

NAİM KARATAŞ´TAN TEŞEKKÜR

NAİM KARATAŞ´TAN TEŞEKKÜR

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumu sonrası bir açıklama yaptı. Naim Karataş yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi.

Kıymetli Hemşerilerim ve Dava Arkadaşlarım:

Öncelikle 16 Nisan istiklal ve istikbalimizin kaderini tayin edecek olan referandum sonuçlarının Ülkemize ve Milletimize Hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı ALLAH tan diliyor.

Referandum süresince gecesini gündüzüne katarak, Devletim için EVET, Milletim için EVET, İstiklal ve İstikbalimiz için EVET diyen ve çalışan dava ve görev arkadaşlarımı Erzurum´un başarısı ve gururu adına tebrik ediyorum.

Milli Mücadelenin mihenk taşı olmuş ve bu günde Milli reflek ve reaksiyonun dahili ve harici düşmanlara karşı yıkılmayan kalesi olmuş Erzurum´un %74,5 gibi bir zirve oy oranı ile başarılı olarak Muhterem Genel Başkanımızın onuru ve şerefi olmanın hazzı ile bu başarıda emeği geçen cümle DADAŞLARI, Hemşerilerimi kutluyor

Her daim bizlere destek olan, moral ve motivasyon kaynağımız, inanç ve ideal kaynağımız Muhterem Genel Başkanımız DEVLET BAHÇELİ Bey´e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizi yıllardır dahili ve harici operasyonlar ile müdahaleler ile kuşatmaya çalışan, Ülkenin Beka problemi noktasına gelmesinde ki etkin bölücü unsurları güçlendiren, süspanse eden ve ülkemizin parçalanmanın, kuşatılmanın eşiğine getiren bütün güç odaklarına karşı;

Önce ÜLKEM diyen, Önce VATANIM diyen, Önce Milletim diyen Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Onurlu ve Omurgalı Lideri Türkmen Beyimiz, Bilge Liderimizin son dakika müdahalesi ile Ülkemiz dahili ve Harici unsurlara karşı vermiş olduğu İstiklal ve İstikbal Mücadelesini kazanmış ,Ülkemiz ve Milletimiz varlıkla yokluk arasındaki kritik mücadelesini Allah´a hamdolsun başarmıştır.

Bu zorlu ama onurlu başarıyı bu gün sulandırmaya çalışan, bazı satılık köşe yazarlarının, dışarıya göbekten bağlı ekran yosmalarının ,sanal medya soytarılarının, referandum seçim sonuçlarına Milliyetçi Hareket Partisinin katkısını indirip kaldırarak, sorgulayarak nedenli Ülke ve Türklük düşmanı olduklarını ortaya koymaya çalıştıklarının farkındayız.

Referandum sonuçlarını bir önceki referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ile kıyaslayarak MHP´nin etkisini küçük düşürenlere, yok sayanlara;

Asıl kıyaslanması gereken seçim sonucunun 7 Haziran 2016 seçimleri ile kıyaslanması ve Ülkenin bu seçimlerle beraber tıkanışının şahsi ve siyasi hamleleri, feragati, özverisi ile önünü açan ve EVET oylarının bu noktaya taşınmasında inkar edilemez katkısı olan MHP´ yi tartışmaya açmanın ne insafla, ne ahlakla, ne milli nede manevi duruşla alakası yoktur bu yönde açıklama yapanlara yapılacak ilk seçimlerde Milliyetçi Hareket Partililer olarak gerekli cevabı vereceğimizde muhakkaktır.

Dün olduğu gibi bu günde ve yarında Liderimiz Devlet Bahçelinin Emrinde Ülkemizi ve Devletimizi Kutlu yarınlara, Aydınlık bir İstiklale Taşıyacağımıza söz veriyor

Dadaşlar diyarı Erzurum´un ve Ülkemizin bu Haklı başarısında emeği geçen bütün Ülküdaşlarıma, Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM VE ÜLKÜCÜYÜM DİYENE.

Naim KARATAŞ

MHP Erzurum İl Başkanı



Anahtar Kelimeler: NAİM KARATAŞ TEŞEKKÜR
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı