G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NARMAN KAYMAKAMI ATASOY`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

NARMAN KAYMAKAMI ATASOY`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

NARMAN KAYMAKAMI ATASOY`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

NARMAN KAYMAKAMI ATASOY`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezi ve köylerde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gıda yardımında bulunuyor.
Kaymakam Atasoy, ilçe merkezinde ikamet eden Nimet Selvi?ye konuk oldu. Selvi?nin inşaat halindeki oturulamayacak durumda olan bir evde ikamet etmesi Kaymakam Atasoy?u duygulandırdı. Atasoy, Nimet nineye evinin en kısa süre içerisinde oturulabilir hale gelmesi için ne gerekiyorsa yapılacağı müjdesini verdi.


Kaymakam Atasoy daha sonra Ahmet Aydın ve Emrullah Görmez isimli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek gıda yardımında bulundu.
Atasoy bu ziyaretlerin ramazan boyunca olduğu gibi ramazandan sonrada devam edeceğini belirterek ?Vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde ziyaret etmeyince ne halde olduklarını ne ihtiyaçları olduğunu nasıl yaşadıklarını bilemiyoruz. Oysaki içler acısı durumda yaşayan bir çok vatandaşımız varmış. Biz bundan sonra vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde ziyaret edip gerekli yardımları yapmaya çalışacağız. Bizim milletimiz o kadar duyarlı bir millet ki Afrika da ki açlıkla mücadele eden insanları düşünürken kendi içimizdeki ihtiyaç sahiplerini ihmal edecek değildir. Devletimizin yanında duyarlı zenginlerimizi de harekete geçirerek bir çok vatandaşımızın ihtiyaçlarını giderebiliriz? dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı