G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

NAZAN YAŞARBAŞ BİR SKANDALA DAHA İMZA MI ATIYOR?

NAZAN YAŞARBAŞ BİR SKANDALA DAHA İMZA MI ATIYOR?

CANAN MAT SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ERZURUM´DAKİ OTİZİMLİ AİLELERE ÇOK AĞIR BİR SORUMLULUK YÜKLEDİ

 

İç mimar, yazar, şair, senarist, sosyal sorumluluk projelerinin en cömert eli. Otizm Federasyonu´nun kurucularından Türkiye´nin yakinen tanıdığı yazar Canan Mat önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden öyle birşey paylaştı ki, Erzurumluların adeta kanını donduran cinsten bir paylaşım olarak değerlendirildi.

Erzurum´daki bir Otizm derneğinin başkanı olan Nzan Yaşarbaş´a seslenen Yazar Canan Mat, "ERZURUMDA Kİ TÜM OTİZMLİ AİLELER BENİMLE İRTİBATA GEÇER MİSİNİZ?" Başlığı altında Nazan Yaşarbaş´a bir-iki yıl evvel, Erzurum´daki otizimli ailelere bağış yapması için kitaplarını gönderdiğini iddia etti ve Erzurum´daki otizm Dernek Başkanı Nazan Yaşarbaş´ın binlerce kitap sattığını vurgulayan paylaşımında Canan Mat, aradan geçen süre zarfında bu bağışlar üzerinden sorunların yaşandığını ve kendisine bir takım şikayetlerin gittiğini öne sürerek adeta suç duyurusunda bulundu.

Bizlerde Erzurum´da yayın yapan basın yayın kuruluşları olarak Binlerce takipçisi olan İç mimar, yazar, şair ve senarist Canan Mat´ın şehrimizdeki Otizim Derneğini hedef alarak yapmış olduğu bu iddiaları tüm kamuoyuyla paylaşarak şehrimiz adına bir SKANDAL´ın önüne geçilmesi için başta paylaşımda ismi geçen Dernek Başkanı Nazan Yaşarbaş´ın tüm kamuoyu huzurunda bu iddiaları cevaplamasını bekliyor ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.  

İŞTE CANANMAT´IN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI O PAYLAŞIM

"ERZURUMDA Kİ TÜM OTİZMLİ AİLELER BENİMLE İRTİBATA GEÇER MİSİNİZ?"

Bir-İki yıl evvel orda Nazan denilen birine DERNEĞİ var kitaplarımı masken adlı (nakit satış yapıldı) bağış yapmıştım aslında Türkiye genelinde yaptım ama maalesef Erzurum´la ilgili bir sorun olduğunu ve şikayetleri duydum.

Acaba sizlere otizm derneğiden o bağışlarım ulaştı mı?

Ne şekilde destek olundu? çünkü bu işle ilgili dava hakkımı kullanıcam.

Bağışımı oradaki ailelere birebir kullanılması olarak o kişiden geri almak için dava açıcam sayfamdakilere duyurulur hayatım boyunca kimseye hakkımı yedirtmedim kimsenin de hakkını yemedim....

kitaplarımı bağış yaparak binlerce satmış ve nankörlükte sınır tanımayan böyle şahıslarla muhatap olmayınız olanı da uyarınız :))

medyaya da bu konuyu taşıyacağımı da özellikle belirtiyorum...



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı