G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Öğrencileri Sınava Trafik Polisi Yetiştirdi

Öğrencileri Sınava Trafik Polisi Yetiştirdi

Öğrencileri Sınava Trafik Polisi Yetiştirdi

ÖĞRENCİLERİ SINAVA TRAFİK POLİSİ YETİŞTİRDİ  

Erzurum'da ehliyetsiz olarak özel halk otobüsü sürerek trafik terörü estiren kişi, polise takıldı. Otobüs sürücüsüne cezai işlem uygulanırken öğrencileri YGS sınavına yetişmek için trafik polisi şoför koltuğuna geçti. 

Olay bugün Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana geldi. İçerisi YGS sınavına yetişmek için öğrencilerle dolu olan 25 H 0093 plakalı özel halk otobüsü, sürücünün araç içerisinde sigara içiyor ihbarı üzerine polisler tarafından durduruldu. 

Polislerin yaptığı incelemede otobüs sürücüsü B. D.'nin sürücü belgesinin olmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine sürücüye cezai işlem uygulanırken otobüste bağlanmak istendi. Ancak otobüsün içerisinde bulunan öğrencilerin YGS'ye yetişmesi için özel halk otobüsünün şoför koltuğuna trafik polisi geçti.

Trafik polisi güzergahı kullanarak öğrencileri sınava yetiştirdi. Bu olayın ardından aynı sürücü ehliyetsiz olarak yine özel halk otobüsü sürerken öğleden sonra saat 16.30 sıralarında polise yakalandı. Polis, sürücüye yine cezai işlem uygularken olayı görüntülemeye çalışan kameramanlar öfkeli B. D.'nin hedefi oldu. Kameramanlara küfürler ederek saldırmaya çalışan ehliyetsiz sürücü B. D.'ye polisler müdahale etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı