G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Oktay Çimoğlu Duyurdu

Oktay Çimoğlu Duyurdu

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği´de 12 Mart´ta Düzenleyeceği Anma Etkinliklerini İptal Etme Kararı Aldı

Erzurum kamuoyu ve dostlarımıza duyuru?!

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak bizler milli ve manevi değerlerimizi her şeyin üstünde tutan, Erzurum gibi aziz bir toprağın kahraman evlatları olduğumuz bilincini taşımaktayız. Önceki gün aldığımız şehit haberlerini milletimizin her ferdi gibi bizlerde derin bir üzüntüyle karşılamış olduk.

Bizim için, Adı, sanı, rütbesi, memleketi, ne olursa olsun her bir şehidimiz bize öz evladımız, öz kardeşimiz kadar yakındır.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak vatanımız İçin Canlarını feda eden Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Bu hassas dönemde 12 Mart 2018 tarihinde Antalya Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz memleketimiz Erzurum´un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl etkinliklerinin tüm hazırlıklarını bitirmiş olduğumuz halde, gelen şehit haberleri üzerine İPTAL etme kararı almış bulunmaktayız.

Milletimizin korkusuz kahramanlarını Rabbim muzaffer kılsın. Etkinliğimizi şehitlere saygı için 12 Mart Pazartesi Günü Akşam Namazından Sonra Muratpaşa Camiinde Mevlid-i Şerif okutarak ardından gelen misafirlerimize lokma dağıtarak gerçekleştireceğiz."

Tüm Kamuoyuna duyurulur.

Antalya Erzurumlu Dadaşlar Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Adına;

Başkan Oktay Çimoğlu



Anahtar Kelimeler: Oktay Çimoğlu Duyurdu
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli