G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Orman: Adamcağız hapse girecek kutlamayı çok görmeyin

Orman: Adamcağız hapse girecek kutlamayı çok görmeyin

Orman: Adamcağız hapse girecek kutlamayı çok görmeyin

Beşiktaş'ın kulüp internet sitesinden Fenerbahçe'nin cezasının kaldırılması ya da ertelenmesi yönünde yaptığı açıklama büyük ses getirdi.

Siyah-beyazlılardan çok fazla eleştiri geldi, hedef tahtasında Başkan Fikret Orman vardı. Futbolda her zaman fair-play'e önem verdiğini söyleyen Orman, Aziz Yıldırım'ı kastederek;  Adamcağız yakında hapse girecek. Hapse girmeden önce taraftarıyla, takımıyla birlikte şampiyonluğu kutlamasını neden çok görüyorlar? Mesele Fenerbahçe değil. Orada Bursaspor, Galatasaray ya da Trabzonspor olsaydı, yine aynı tepkiyi verir, yine aynı açıklamayı yapardım” ifadelerini kullandı.

"DOST ELİ UZATTIK"

Beşiktaş Başkanı olur olmaz ilk icraat olarak camialar arasında dostluğu pekiştirmenin olduğunu söyleyen siyah-beyazlı kulübün başkanı,  Efendim Fenerbahçe taraftarına sahip çıktığım kadar kendi taraftarıma sahip çıkmamışım. Ben de soruyorum, ben ne zaman Beşiktaş taraftarını mağdur etmişim. Ne zaman sahipsiz bıraktım? Fenerbahçe derbisinde mi yalnız bıraktım? Derbide e-bilet uygulaması nedeniyle tribünler tamamen dolmadı. Ama e-bilet kötü bir uygulama değil. Bu sistem sayesinde taraftar, yasaklı deplasmanlara bile gidebilecek. Biz Bursaspor'a dostluk eli uzattık ve tüm camialardan geri dönüş oldu. Türk futbolunda barış tohumlarını ekmek fena mı yani?” diye konuştu.

"ŞANSIMIZ YÜZDE KAÇ"

Camianın  Beşiktaş matematiksel olarak şampiyonluğu kaybetmedi. Bu nedenle bu açıklama doğru bir açıklama değil” eleştirilerini de yanıtlayan Orman,  Evet doğru. Hâlâ şampiyonluk şansımız devam ediyor. Ama yüzde kaç? Fenerbahçe ligde kalan tüm maçlarını kaybedecek. Beşiktaş ise kalan maçlarını kazanacak. Üstüne üstlük aradaki gol farkının da erimesi lazım. Kaldı ki biz Fenerbahçe şampiyon olacak demiyoruz. Şampiyonluk ihtimaline karşı değerlendirme yapıyoruz. Benim için önemli olan centilmenlik. Biz Beşiktaşız ve bende Beşiktaş'ın Başkanı'yım. Biz her zaman başka camialarla dost olmuşuzdur” açıklamasını yaptı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli