G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

OTOPARK´IN GİRİŞİNE PARK EDEN ARAÇ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

OTOPARK´IN GİRİŞİNE PARK EDEN ARAÇ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

OTOPARK´IN GİRİŞİNE PARK EDEN ARAÇ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

 

 

Palandöken Devlet Hastanesi´nin bahçe içerisindeki araç park sahasının yetersiz olduğundan dolayı araçlarını hastane etrafına park eden sürücülerin imdadına Erzurum Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay içerisinde Palandöken Devlet Hastanesi yönetimiyle ortak akıl sonucu yetersiz olan Otopark sorununa çözüm bulunmuştu. Hastanenin hemen yanı başındaki boş arazi hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz Otopark hizmet vermesi için tahsiz edilmiş ve vatandaşlar bir nebze rahatlamıştı.

Ama bugün Ücretsiz Otopark önüne park edilen bir araç görenleri hayrete düşürdü.

Ücretsiz Otopark´ın girişine aracını park eden bir sürücünün duyarsızlığı karşısında vatandaşlar adeta isyan etti. Kendisinin ücretsiz olan otopak´a aracını sokmaması bir yana otopark´ı kullanmak isteyen vatandaşların da otopark´a girmemsi için adeta kapı girişine aracını siper etti. Önünden veya arkasından bir metre bile boşluk bırakmadan park eden aracın kullanıcısna kısa sürede ulaşıldı. Araç sahibinin bir eğitici öğretmen olması da hayretleri ikiye katladı.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false