G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

OVİT DAĞINDA ÇIĞ

OVİT DAĞINDA ÇIĞ

OVİT DAĞINDA ÇIĞ

OVİT DAĞINDA ÇIĞ

Rize - İkizdere - İspir karayolunun 66. kilometresinde saat 11. 50 sıralarında ön ve arkalarına çığ düşmesi sebebiyle 2 kamyon, 1 otomobil ve 1 midibüste mahsur kalan 16 kişi, Karayolları, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Sivil Savunma, AKUT, Karadeniz Dağcılık Kayak ve İhtisas Kulübü ile İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği çalışma ile kurtarıldı.

Rize - Erzurum karayolunun İkizdere - İspir arasında kalan 2600 rakımlı Ovit Dağı Üçoluklu Çeşme mevkisinde çığ nedeniyle mahsur kaldıkları yerden 16 kişi kurtarıldı

 
Rize - İkizdere - İspir karayolunun 66. kilometresinde saat 11. 50 sıralarında ön ve arkalarına çığ düşmesi sebebiyle 2 kamyon, 1 
otomobil  ve 1 midibüste mahsur kalan 16 kişi, Karayolları, Köylere Hizmet Götürme Birliği, Sivil Savunma, AKUT, Karadeniz Dağcılık Kayak ve İhtisas Kulübü ile İl  Sağlık  Müdürlüğü  ekiplerinin   destek  verdiği çalışma ile kurtarıldı. 
Kurtarma 
ekipleri  ile birlikte 45  dakikalık  yürüyüşün ardından Sivrikaya mevkisinde kendilerini bekleyen  araçların  bulunduğu alana ulaşan bu kişiler, buradan ambulans ve askeri araçlarla  Ovit Dağı`ndaki Karayolları Çamlık  Bakım  Evi`ne götürüldü.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli