G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Özel Güvenlikçiler İsyan Etti

Özel Güvenlikçiler İsyan Etti

Özel Güvenlikçiler İsyan Etti

Erzurum'da ellerine aldıkları döner bıçağı, demir ve sopalarla hastaneyi basan 15 kişilik grup, özel güvenlik görevlilerini darp etti. 5 özel güvenlik görevlisinin yaralandığı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Olay, 5 Mayıs 2015 tarihinde Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastaneye müracaat eden bir hasta güvenlikçilerin yardımıyla muayene için doktorun yanına götürüldü. Kısa süre sonra hastanın iki yakını da gelerek hastalarının bulunduğu yere çıktı. Doktor, hasta muayene edilirken yakınlarının dışarıda beklemelerini istedi. Bunun üzerine özel güvenlikçi hasta yakınlarının dışarıda beklemelerini söyleyerek bekleyebilecekleri salonu gösterdi. Bu arada çıkan tartışma üzerine öfkelenen iki hasta yakını tehditler savurarak hastaneden ayrıldı.

15 KİŞİ SİLAHLI ŞEKİLDE MİNİBÜSLE GELEREK HASTANEYİ BASTI”

Hastaneden ayrılan hasta yakını iki kişi 40 dakika sonra bir minibüsle yaklaşık 15 kişiyle geri gelerek terör estirdi. Ellerinde döner bıçağı, demir ve sopalar bulunan saldırganlar, önlerine çıkan özel güvenlik görevlilerine saldırarak darp ettiler. 5 güvenlikçinin feci şekilde dövülerek yaralandığı olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay sonrası kaçan saldırganlar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


ÖZEL GÜVENLİKÇİLER SALDIRIYI KINADI

Hastanede görevleri başında yaklaşık 15 kişilik saldırganın silahlı saldırısına uğrayarak yaralanan güvenlikçiler ve mesai arkadaşları yaşanan olayı kınadılar.

Hastane önünde toplanan güvenlikçiler adına basın açıklaması yapan Öz- İş Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Lokman Çolak, güvenlikçilerin yardım edip, taşıyarak yukarı çıkardıkları hastanın yakınları tarafından saldırıya uğradıklarını belirtti.

Lokman Çolak, Bugün burada ayın 5'inde hastanede görev yapan özel güvenlik arkadaşlara yapılan fail saldırıyı kınamak için buluyoruz. Arkadaşlar önümüzde iki yol vardı. Ya sesimizi çıkarmadan sisteme boyun eğecek yada haklarımızı almak için kıvılcım çıkaracaktık. Artık özel güvenlikçileri kimse sahipsiz bilmesin. Çünkü bizler haklarımızın ve emeklerimizin sömürüldüğü bu düzene çocuklarımızı kurban etmek istemiyoruz. Kendini bilmez insan ötesi saldırganlar 5 arkadaşımızı bugün büyük bir travmaya sokmuştur. Ama bu 5 güvenlik görevlisi kardeşimiz bu olaydan 10 dakika önce aynı şahısların hastasını bizzat kendi elleriyle acile götürdüklerini biliyorlar mı” dedi. 

SALDIRIDA YARALANAN GÜVENLİKÇİ: NEYE UĞRADIĞIMIZI ŞAŞIRDIK”

Yaşanan saldırıda aldığı sopa ve tekme darbeleriyle yüzünden yaralanan özel güvenlikçi olayı şöyle anlattı:

Hastaneye gelen bir hasta yürümekte zorluk çekiyordu biz de ona yardım ederek kendi ellerimizde doktorun yanına götürdük. Daha sonra yakınları geldi. Hastaya müdahale yapılırken bekleyebilecekleri yeri gösterdik. Bize öfkelenerek taşkınlık çıkardılar. Bizi tehdit ederek hastaneden ayrıldılar.

Bir süre sonra minibüsle 15 kişi gelip hastaneyi bastılar. Minibüsün içerisi adeta mühimmat dolu. Döner bıçağı, demir, sopa her şey var. Araçtan iner inmez acilin önünde bulunan otoparktaki güvenlikçi arkadaşlarımıza saldırdılar. Ardından hastane önünde içeride önlerine çıkan bütün güvenlikçilere saldırdılar. Bizim suçumuz onların hastasına iyilik yapmamız mı? Bizlerde sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu saldırıyı kınıyoruz.” 

 



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli