G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Pasinler Gençlik Merkezi Çalışmaları Tamamlandı

Pasinler Gençlik Merkezi Çalışmaları Tamamlandı

Pasinler Gençlik Merkezi Çalışmaları Tamamlandı

Pasinler Kaymakamlığı ve Pasinlerspor yetkililerince proje kapsamında Sodes tarafından yaptırılan Pasinler Gençlik Merkezi çalışmaları tamamlandı.

Pasinlerspor'un sporcuları için yaptırılan ve ilçede önemli bir eksikliği gidermeyi amaçlayan Pasinler Gençlik ve Spor merkezi çalışmalarında sona gelindi. Pasinler Kaymakamı Ali Ada ve beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yunus Baysal, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü tamamlanan çalışmaları yerinde incelediler.

Tesis hakkında bilgi veren Pasinlerspor yetkilisi Bülent Aktaş, "Kulüp olarak böyle bir tesise ihtiyaç duyduğumuz için talebimizi kaymakamlığa bildirdik. Sağ olsunlar onlarda Sodes'ten proje karşılığında yararlanmamızı sağladılar. Bu tesisle sporcularımız rahat ve sıcak bir ortamda antrenmanlarını yapacaklar. Böyle bir tesisi bize kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Pasinler Kaymakamı Ali Ada, tamamlanan tesisin açılışını seçimler sonrasında yapacaklarını, Pasinlerspor'un imkanlarının artmasıyla inşallah başarılarının da artmasını beklediklerini ifade etti.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Bu yıl amatör ligde mücadele edemedik. İnşallah gelecek yıl lige katılacağız. Pasinlerspor'un alt yapısının olması gerekiyor. Onun içinde bu tür çalışmaların kulüp yetkilileri tarafından yapılmasını istiyoruz. Malumunuz Büyükşehir yasasının geçmesiyle belediyeler olarak olanaklarımız arttı. Pasinlerspor'a önceden vermiş olduğumuz desteğin artık iki katını vereceğiz." şeklinde konuştu. - ERZURUM



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı