G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SAHİPSİZ MEMLEKET ERZURUM

SAHİPSİZ MEMLEKET ERZURUM

SAHİPSİZ MEMLEKET ERZURUM

Göstermelik Milli ve manevi referanslı bir şekilde köşe kapmış (parti, sendika, dernek, vakıf...) bir kısım asalağın, emaneti (işi) ehline değil de kendi ehli beytine (oğluna, kızına, kardeşine, yeğenine, kayıçosuna, amcaoğluna, halaoğluna,baldızına, köylüsüne...) devşirdiği Erzurum´da adeta vasıfsızlığın kol gezdiği görülüyor. Herkes tarafından bilinen bu asalak guruhun Vatan ve Milletin altını oyma işgallerine izin verilmemesi bekleniyor.

Erzurum, Milli ve Manevi değerleri ustaca sömüren son zamanlarda da sayıları artan asalakların şehre üşüşmelerini sessizce izliyor. Hiçbir vasıf beceri ve yetenekleri olmayan, rahat zamanda sadece hamaset yaparak belli vakıf ve derneklere yerleşen zavallı aç gözlerin, her buldukları makam ve mevkilere kendi eş dost ve akrabalarını getirmeleri hayret ve ibretle takip ediliyor.

Hiçbir ahlaki erdem ve sorumluluk taşımayan, kul hakkı gibi İslami bir anlayıştan yoksun olan, sadece ve sadece kendi akraba ve çevresi için koşturan zavallıların, sosyal medyadan bolca hamaset paylaşımları haricinde bir cümlelik gayretlerinin de olmaması kamuoyunda biliniyor.

Liyakatsizlikleri nedeniyle Devletin ve Milletin altını oyan bu köşe kapmacılara VATANPERVER yöneticilerin izin vermemesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın onca çaba ve gayretine rağmen, liyakatı esas alın demesine rağmen, bu sözleri dikkate almayan Erzurum´daki bazı köşe kapmacı idarecilere ne zaman müdahale edileceği merak konusu.



Anahtar Kelimeler: SAHİPSİZ MEMLEKET ERZURUM
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli