G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SAYIN REKTÖR BUNLARI TANYOR MUSUN?

SAYIN REKTÖR BUNLARI TANYOR MUSUN?

Rektör Hikmet Koçak´ın oğlu, kızları, damatları, damatlarının kardeşleri, eşleri, akrabaları 7 Ağustos 2008 tarihinde Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Hikmet Koçak tarafından görevi süresince Atatürk Üniversitesi kadrolarına alındığı belirtiliyor.

 

 

Atatürk Üniversitesi´nde yaklaşan ve haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimleri nedeniyle olacak, çeşitli konularda ortaya atılan iddialar, doğru-yanlış konuşulanlar ve bir üniversite camiasına yakışmayacak türdeki dedikodular ayyuka çıktı. 

Atasözüdür aslında : ?Bal tutan parmağını yalar? demiş atalarımız. Atalar söyledi diye, bir işin başındaki kişilerin ortada bal varsa yalamasını da neredeyse doğal  karşılarız. Bir makama seçilen kişinin, o makamın gereği olarak bal yalamasının normal olduğunu düşünürüz. 

7 Ağustos 2008 tarihinde Atatürk Üniversitesi rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Hikmet Koçak´ın Atatürk Üniversitesini ?Akraba-i Taallukat Üniversitesine? çevirdiği elimize ulaşan İddialar arasında.

Üniversite Kaynaklarından elimize ulaşan iddialara göre; Rektör Hikmet Koçak´ın oğlu, kızları, damatları, damatlarının kardeşleri, eşleri, akrabaları 7 Ağustos 2008 tarihinde Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Hikmet Koçak tarafından görevi süresince Atatürk Üniversitesi kadrolarına alındığı belirtiliyor.

İŞTE HİKMET KOÇAK´IN BİRİNCİ DERECE AKRABASI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN İSİMLER:

SAYIN REKTÖR HİKMET KOÇAK, BUNLARI TANYOR MUSUNUZ?

Rektör Hikmet Koçak´ın kızı olduğu iddia edilen: KÜBRA (KOÇAK) YILMAZ

Rektör Hikmet Koçak´ın Damadı olduğu iddia edilen: CENK BURAK YILMAZ

Rektör Hikmet Koçak´ın Kızı olduğu iddia edilen: FATMA BETÜL (KOÇAK) ÖZGERİŞ: Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalında Araştırma Görevlisi.

Rektör Hikmet Koçak´ın Kızı olduğu iddia edilen FATMA BETÜL KOÇAK´ın evlendikten sonra Soy isminin ÖZGERİŞ olması münasebetiyle göze görülmez denilerek Atatürk Üniversitesine yerleştirilen Damadı ve akrabalarının sayısı da dikkat çekiyor.

İŞTE DAMADI VE AKRABALARI OLDUĞU İDDİA EDİLENLER:

BÜNYAMİN ÖZGERİŞ: KİMYA

MUSTAFA ÖZGERİŞ: PARK VE BAHÇE BİTKİLERİ

MUTLU MELİS ÖZGERİŞ: TORTUM MESLEK YÜKSEK OKULU

Rektör Hikmet Koçak´ın Oğlu olduğu iddia edilen: ÖMER FARUK KOÇAK: Geçtiğimiz hafta Horasan Meslek Yüksek Okulundan Erzurum Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna getirildi.

GÜLŞEN KOÇAK:

Bu isimlerin Rektör Hikmet Koçak´a yakınlıkları her ne kadar da iddia edilse de, Rektör Hikmet Koçak´ın bu isimleri tanıyıp tanımadığını kamuoyuna bir açıklama yaparak iddiaları aydınlığa çıkarması bekleniyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hikmet Koçak´ın Atatürk Üniversitesini ?Akraba-i Taallukat Üniversitesine? çevirmiş iddialarını bir an evvel cevaplaması beklenirken, yaklaşan rektörlük seçimleri öncesi Atatürk Üniversitesindeki görevli akademisyenlerin seçimlerde ?kime güveneceğiz? sorularını da öne çıkarmış gibi görünüyor. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli