G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Sekmen: Şampiyonluğumuz inanç ve azmin zaferidir

Sekmen: Şampiyonluğumuz inanç ve azmin zaferidir

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor´un Süper Lig´e çıkmasıyla ilgili yayımladığı mesajda, ?Şampiyonluğumuz, inancın ve azmin zaferidir? dedi

 

 

Başkan Sekmen, mesajında, ?Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3 yılda 3 kupa elde ederek Türk Futbol Tarihi´ne adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu noktaya gelirken birçok zorluk ve imkânsızlıklar yaşadık. Ama yılmadık, yıkılmadık ve usanmadık. Hedefimizden asla ödün vermedik? dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, şunları kaydetti: ?Süper Lig´e çıkan Erzurumspor´umuzun aslan yürekli futbolcularını, teknik heyetimizi, kulüp başkanımızı, yönetimimizi ve her şeyden önemlisi bizleri destekleyen bu kadim kentin yürekli taraftarlarını canı gönülden kutluyorum. ?Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var´ diyerek imkânsızı başaran Palandöken Kartalları´nı takdir ediyorum.

Bize inanan, bize güvenen ve bu kadim kentin şampiyon takımını destekleyen tüm hemşehrilerimizin katkısıyla bu başarıyı elde ettik. Şampiyonluğumuz Erzurum´a ve Türkiye´mize hayırlı ve uğurlu olsun.? Başkan Sekmen ayrıca, şampiyonluk yolunda Erzurumspor´a sosyal medya vasıtasıyla başarı dileklerini ileten ve destek mesajları atan Anadolu´daki tüm spor kulüplerine ve futbol kulüplerinin taraftarlarına da teşekkür etti.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli