G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Selçuk İnan: Taraftarlara çok kırıldım

Selçuk İnan: Taraftarlara çok kırıldım

Selçuk İnan: Taraftarlara çok kırıldım

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; F.Bahçe galibiyetine rağmen haksız şekilde protesto edildiğini belirten sarı-kırmızılıların kaptanı, herkesten önce stattan yalnız başına ayrıldı.

ÖNCE MANCİNİ ARDINDAN TARAFTARLA TARTIŞTI

Derbiyi kazanan G.Saray, kaptan Selçuk İnan ile önce teknik direktör Mancini ardından da taraftar arasında yaşanan diyaloglarla sarsıldı. 2 pozisyonda boştaki isimlere pas vermeyen milli oyuncuya Mancini iki kez sert bir şekilde uyarıda bulunurken ikincisinin ardından Selçuk da çileden çıktı.

Yaşananların akabinde ufak bir sakatlık yaşayan Selçuk oyundan çıkmak isterken kenara kadar geldi... Ancak Mancini takıma zaman kazandırması için sahanın içine yatmasını istediği oyuncusundan beklediği hamleyi göremedi.

Selçuk, kendisini ikaz eden Drogba ve Sneijder'e rağmen de yere yatmazken oyundan çıkarken bu kez taraftarın bir bölümünün tepkisiyle karşılaşınca bu kez çileden çıktı. Formasını çıkaran ve yanına gelen antrenör Tugay Kerimoğlu'na veren Selçuk soyunma odasına giderken bu kez hocası formasını sırtına geri koydu.

BUNU HAK ETMİYORUM

Milli oyuncu maçın ardından tüm takımın taraftarla birlikte yaptığı sevinç gösterilerine katılmazken içini soyunma odasında arkadaşlarına döktü. Kendisine moral veren arkadaşlarına yaşananlardan dert yanan Selçuk,  İnanın çok kırıldım. Geçtiğimiz haftalarda taraftar ilk kez beni ıslıkladı. Bugün (dün) de aynısı oldu. Derbiyi kazanıyoruz ancak ben protesto ediliyorum. Bunu hak etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Takımı beklemeyen ve hızlı bir şekilde stattan ayrılan Selçuk için yönetim ilk değerlendirmesinde ceza vermeyi düşünmediklerini vurgularken esas karar Mancini'nin raporu sonrasında salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu