G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SEMPATİK BAŞKAN

SEMPATİK BAŞKAN

SEMPATİK BAŞKAN

30 Mart Mahalli seçimlerinin ardından Aziziye Belediye Başkanlığı görevini Fatih Cengiz'den Devir alan Muhammet Cevdet Orhan vatandaşların ilgi odağı haline geldi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, her fırsatta Aziziye İlçe Merkezinde ve mahallelerinde bir araya geldiği vatandaşlarla sıkı sohbetler ediyor. Dertlerini dinliyor ve çözüm arayışı noktasında vatandaşlarla el birliği içerisinde Yaşanılabilir bir Aziziye için güven kazanıyor.

 
Aziziye Belediyesi sınırları içerisinde bulunan mahalle ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Orhan, Aziziye İlçesini daha müreffeh ve yaşanılabilir bir hale getirmek için ortak akıl ve İnsan Odaklı çalışmalar yapmamız gerektiğini savundu. Orhan Aziziye İlçesi sınırlarında yaşayan her vatandaşımızın görüş ve önerileri bizim için önemlidir diyerek, İstişare Sünnettir, Mutlak başarı İstişareyle gerçekleşir” dedi.
Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi sınırlarında yaşayan yediden yetmişe herkesle bir araya geleceğiz. Görüş ve önerilerini alacağız. Sonra bu topladığımız görüş ve önerileri yine vatandaşlarımızla masaya yatırıp, konuşup tartışacağız. Aziziye için yapacağımız her atılım Türkiye'de örnek teşkil edecektir. Dedi

 
Öte yandan Aziziye Sınırlarında yaşayan vatandaşlar, 30 Mart mahalli seçimleriyle Aziziye Belediye Başkanlık görevine gelen Başkan Muhammet Cevdet Orhan'ın genç, dinamik ve deneyimli birisi olmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. Vatandaşlar, Başkan Orhan'ın gerek seçimlerden önce gerekse seçimlerden sonra İlçe halkıyla sıcak bir temas içerisinde olduğunu vurgulayarak, Başkan Orhan'ın Kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden her kesimden vatandaşlarla olan ilgi ve alakası bizleri hayli mutlu etmektedir. Büyüğüne olan saygısı, küçüğüne olan sevgisiyle şimdiden gönüllere taht kuran Başkan Orhan'ın önümüzdeki günlerde Aziziye İçin çok şey katacağına inanıyorz dediler.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 9.5 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu