G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Serhat Can Eş Tüm Erzurumlu Hemşehrilerinin Bayramını Kutladı

Serhat Can Eş Tüm Erzurumlu Hemşehrilerinin Bayramını Kutladı

Serhat Can Eş, Ülkemizin İçinde Bulunduğu Süreçte, Sevgi ve Hoşgörüyle Uzanan Ellerin Geçmişten Bugüne Olduğu Gibi, Birbirlerine Yeniden Ve Daha Sıkı Kenetlenmesi Gerektiğini Vurguladı

CHP 27. Dönem Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Kurban Bayramı nedenyle, br kutlama mesajı yayınladı.

Serhat Can Eş, bayramların sevgi, hoşgörü, bağışlama değerileriyle kucaklaşmaları temsil ettiğini belirterek, bu düşünceyle hareket eden herkesin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı´nın ?paylaşma ve yardımlaşma? içeriğinde anlamlar da yüklü olduğuna değinen CHP 27. Dönem Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte, sevgi ve hoşgörüyle uzanan ellerin geçmişten bugüne olduğu gibi, birbirlerine kenetlenmesini istedi. CHP 27. Dönem Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş mesajında şu sözlere yer verdi:

?Sevgili Erzurumlu hemşehrilerim, millet olmanın en önemli özelliklerinden biri sevinçte ve hüzünde birlikte hareket edebilme, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir. Geçen her bayram bu birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir. Ülke olarak özellikle şu günlerde gereksinimimiz olan en önemli şeyde budur. Bugün gölgesinde yaşadığımız, huzur bulduğumuz Türkiye Cumhuriyetinin bu günlere ne zorluklarla geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatmak toplumun bireyleri olarak bizlerin sorumluğumuz altındadır. Bu nedenle yurttaşlarımızın, ülkemizdeki özgürlükçü ortamın değerini iyi bilmeleri, çağdaş yaşam biçiminden ödün vermemeleri gerekmektedir. Aklın ve bilimin üstünlüğünü esas alan; çağdaşlık, özgürlük, eşitlik gibi vazgeçilmez ilkeleri içeren büyük bir düşüncenin ürünü olan, tüm insanlık için örnek teşkil eden Cumhuriyetimizin değerini, yaşamakta olduğumuz bu günlerde her zamankinden daha çok bilmek ve uyanık olmak zorundayız.

Vatandaşlarımızın sağduyusu ve bağlılığı, Cumhuriyet´in tüm kazanımlarının korunması ve yaşatılmasının en büyük güvencesidir. ?Sevgili Erzurumlu hemşehrilerim, bayramlar, bize, sahip olduğumuz değerleri hatırlamak için bir fırsattır. Ülkemiz ne kadar olumsuz bir ortama çekilmişse, toplum olarak sahip olduğumuz bu zenginlikleri hatırlayarak, birbirimizi kucaklayacağımız, birbirimize güvenerek inanacağımız duygu ve düşüncelerimiz, bir o kadar gereklidir.

Bu görüş ışığında, başta Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi olarak, Tüm Erzurumlu hemşehrilerimin, sevgi, hoşgörü, bağışlama, paylaşma, yardımlaşma değerlerine inanmış ve bu yönde inancını yaşayan herkesin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.?



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false