G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

STADYUM SÜPER KUPA İÇİN HAZIRLANIYOR

STADYUM SÜPER KUPA İÇİN HAZIRLANIYOR

STADYUM SÜPER KUPA İÇİN HAZIRLANIYOR

STADYUM SÜPER KUPA İÇİN HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe ve Beşiktaş`ın 31 Temmuz`da karşılaşacağı Süper Kupa finali öncesinde maçın yapılacağı Yeni Erzurum Stadyumu`nda çim yenileme çalışmaları başlatıldı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 31 Temmuz 2011 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali için Yeni Erzurum Stadı`nda hummalı bir çalışma yapıyor.

Stadyum çevresinin düzenlemesinden, tribün temizliğine kadar birçok konuda çalışma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saha zemindeki çimleri de yenileme çalışması başlattı. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları`nın açılış ve kapanış törenlerinin yapıldığı Yeni Erzurum Stadı`nda oyunlar esnasında stadın zemini tahrip olmuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, tahrip olan saha zeminindeki çimleri baştan aşağıya yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, "Biz 2011 Üniversiade`da tahrip olan çimleri söküp, yerine yeni çim ekiyoruz. Yeni çimleri zemine yerleştiriyoruz. İnanıyorum ki, 31 Temmuz`da Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi iki güzide kulübümüz Erzurum`da mükemmel bir zeminde Süper Kupa Finali`ni oynayacaklar. " dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu