G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SUYUN KİRLİ OLDUĞUNU ISPATLANSIN İSTİFA EDERİM

SUYUN KİRLİ OLDUĞUNU ISPATLANSIN İSTİFA EDERİM

SUYUN KİRLİ OLDUĞUNU ISPATLANSIN İSTİFA EDERİM

SUYUN KİRLİ OLDUĞUNU ISPATLANSIN İSTİFA EDERİM 

İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında toplanan Meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Spora desteğin çok önemli olduğunu ve gençler açısından sporun önem arz ettiğini söyledi.
Küçükler, ?Birçok amatör spor kulübümüzün maddi sorunları var. Biz Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak geçen yıl verdiğimiz kararda Erzurum adını temsil eden ve 1 milyon 132 bin liraya mal olan bir kulüp kurduk. Ayrıca Kayak yolu üzerindeki ağaçlık alana spor tesisleri yapılacak. Bu tesis yapıldığı zaman bütün futbol takımları yazın Erzurum?a kamp yapmaya gelecekler? dedi.
Toplantıda ayrıca 7 yıllık çalışmaları hakkında il genel meclisi üyelerine bilgi veren Küçükler, göreve geldiğinde 2 saat dahi su akması zor olan Erzurum?da şuan 24 saat su aktığını dile getirdi.Erzurum?un su konusunda sıkıntı çekmediğini belirten Küçükler, ?Bazı bölgelerde ya evdeki demir borulardan yada düzenli temizlenmeyen depolar nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Arıtma tesisinden çıkan suyun temiz olduğunu dair raporlarımız var. Musluktan akan bu suyun maliyeti bize 214 trilyon liraya mal oldu. Birisi çıksın arıtma tesisinden çıkan bu suyun temiz olmadığı raporu getirsin o gün görevimden istifa edeceğim? diye konuştu.
Toplantıda ayrıca Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Cevat Subaşıgiller tarafından komisyon raporu hakkında meclis üyelerine bilgi verildi. Toplantı sonunda Komisyon Başkanı Subaşıgiller tarafından Başkan Küçükler?e teşekkür plaketi verildi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı