G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Taksim´de patlama 5 ölü 20 yaralı

İstanbul-Taksim´de patlama meydana geldi. İlk gelen bilgilere göre canlı bomba saldırısında biri canlı bomba 5 kişi hayatını kaybetti,

Taksim´de patlama 5 ölü 20 yaralı

İstanbul-Beyoğlu´nda canlı bomba saldırısı gerçekleştirildi. İlk gele bilgilere göre saldırı anında 2 kişi  7 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın olduğu alan güvenlik çemberine alındı.  

 

İSTANBUL´UN GÖBEĞİ

İstiklal Caddesi´ne sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı. Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. Patlamanın nedeninin canlı bomba saldırısı olduğu iddia ediliyor.


CADDE BOŞALTILIYOR Patlamada, canlı bomba ile birlikte  5 kişinin öldüğü 20 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Ölenlerden biri canlı bomba. İstiklal Caddesi boşaltılıyor.

KAYMAKAMLIK ÖNÜ Saldırı İstiklal Caddesi Balo Sokak´ta saat 11.00 sıralarında yapıldı. 

 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, İstanbul Beyoğlu´nda meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

 

Beyoğlu´nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirten Vasip Şahin, canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiği, 3´ü ağır 20 kişinin de yaralandığı açıkladı.

AMBULANSLAR OLAY YERİNDE Polis, caddede geniş güvenlik önlemi aldı. Galatasaray ve Taksim Meydanı´ndan caddeye girişler kapatıldı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI Polis, saldırganların olay yerşne yakın bölgelerde olabileceği ihtimaliyle ara sokaklarda çalışma başlattı.

Kaynak:Haber10


Anahtar Kelimeler: Taksim patlama yaralı