G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TARAF OLDUKLARINI GÖSTERME AMAÇLARI AŞİKAR

TARAF OLDUKLARINI GÖSTERME AMAÇLARI AŞİKAR

TARAF OLDUKLARINI GÖSTERME AMAÇLARI AŞİKAR

TARAF OLDUKLARINI GÖSTERME AMAÇLARI AŞİKAR 

Cengiz, Aday adaylarının yalnızca vekil olma gayretinde değil taraf olduklarını gösterme amaçlarınında aşikar olduğunu kaydetti.

12 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde aday adayı yoğunluğundan dolayı AK Parti İl Teşkilatı tarafından yapılan temayül yoklamasının yanktıları sürüyor. 125 aday adayının yarıştığı ve kıran kırana geçen temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bütün aday adaylarının her birinin ayrı bir cevher olduğunun altını çizdi. Aday olma yarışında aday adaylarının ilçe örgütlerine kendilerini yeterince ifade etmelerinin taktire şayan olduğunu söyleyen Cengiz, yalnızca 6 adayın belirleneceğibu yarışın sonunda geriye kalan vekillerin aynı şevkle AK Parti?ye hizmet noktasında ter dökeceğinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

ADAY ADAYLARININ TEK 
HEDEFİ VEKİLLİK DEĞİL
125 aday adayı ile Türkiye genelinde rekora giden Erzurum?da aday adaylarının çoğunluğunun hiç şüphesiz aday gösterilemeyeceğini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, aday adayları içindeki tatlı rekabetin memnunuyet verici olduğunu söyledi. Cengiz, Aday adaylarının yalnızca vekil olma gayretinde değil taraf olduklarını gösterme amaçlarınında aşikar olduğunu kaydetti.
Bu katılımlarda her aday adayının kendince düşünceleri olduğunu belirten Cengiz, ?Elbetteki  her şeyin özünde öncelikle herkesin amacı adalet ve kalkınma partisi gibi kendini geliştirmiş ve her daim yükselişte olan büyük bir siyasi Partide Ve kendi şehrine hizmet etmek olduğu ortadadır. Saygı sevgi çerçevesinde kazanan kaybedeni teselli kaybeden ise kazananı tebrik edeceğini düşünüyorum çünki herkesin hedefinin bu şehre hizmet etmek olduğunu biliyorum. Bu katılımda elbetteki herkesin kendince düşünceleri olmuştur kimileri bulundukları kurumda yükselmeyi hedeflemiş kimilerinin ise konum ve itibari ile daha Farklı hedefleri çizmiş olabilir. Bundan doğal bir tutum olamaz? şeklinde konuştu

DOĞRU YOLDAYIZ
Diğer partilere nazaran AK Partide ki aday adaylığı yoğunluğunun partilerinin ne denli doğru yolda olduğunun göstergesi olduğunu kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ?Öylü umuyoruz ki ve hiç şüphe etmiyoruz ki partimiz bu seçimdede yüzünün akıyla tek başına iktidar hedefini tutturmakla kalmayıp oy oranınıda artıracaktır. Her alanda köklü değişikliklerin olduğu Türkiye?de buna katkı yapan iktidar partisine olan ilgi her geçen gün artmaktadır. AK Parti ile adeta çağ atlayan Türkiye yine sandıkta gerekeni yapacaktır? şeklinde konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false