G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Tarıktaroğlu Ziyaretlerini sürdürüyor

Tarıktaroğlu Ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Erzurum esnafının neredeyse tamamıyla hemhal olan Tarıkdaroğlu, "Erzurum esnafıyla, memuruyla işçisiyle öğrencisiyle 70`den 70`e herkesimiyle hizmetin en iyisini hak eden bir şehir. Atılan temeller yavaş yavaş yükselmeye başlayacak" dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretine devam ederek kentte her sektörden gezilmedik esnaf bırakmıyor. Esnaflarla tek tek sohbet eden genç aday, sıkıntıları da not tutuyor.
Esnafa 7 Haziran`daki seçimlerin önemini anlatan Ak Partili genç aday, "Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisini yapacağız. Çünkü Türkiye çok iyi bir noktaya geldi. 3 Kasım 2002`den beri istikrarlı, disiplinli çalışmalarla Türkiye`yi bu noktaya AK Parti getirdi. Devletimiz ve milletimiz güçlü bir iktidar ile yoluna ve hedeflerine devam etmelidir. Milletimiz bilmelidir ki bu seçimlerde vereceğimiz her bir oy, medeniyet coğrafyamızdaki mazlum ve mağdur milletler adına da verilmiş olacaktır. Ülkemiz siyasetindeki istikrar ve güven mazlum milletlerin geleceği için de çok önemlidir" diye konuştu.
Tarıkdaroğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Fethi`nin 562`inci yıldönümü kutlamalarına katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Tarıkdaroğlu, kutlamaların ardından esnaf ziyaretlerine devam etti.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false