G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Tarım Kredi personeline hijyen eğitimi

Tarım Kredi personeline hijyen eğitimi

Tarım Kredi personeline hijyen eğitimi

85294Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği bağlı Kooperatiflerde görev yapan152 personeline hijyen eğitimi verildi. İhsan KUMRU
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği 152 personeline hijyen eğitimi verildi.
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği bağlı Kooperatiflerde görev yapan152 personeline hijyen eğitimi verildi.
Kars, Ardahan, Ağrı ve Erzurum ilindeki 152 personel hijyen eğitimi aldı.
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği ve bağlı Kooperatiflerde görev yapan personele Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında, Halk Eğitim Merkezlerinde Hijyen Eğitimi verildi.
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği ve bağlı Kooperatiflerde görev yapan personel Hijyen Eğitiminin usul ve esasları ile çıkarılan yönetmelik hakkında bilgi sahibi edinmeleri için Erzurum, Ağrı, Kars, Iğdır ve Ardahan il ve il merkezlerine bağlı ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezlerinde görevlendirilen eğitimciler tarafından Hijyen Eğitimi verildi.
Hijyen Eğitimine katılan Tarım Kredi Erzurum Bölge Müdürü Ali Karaarslan, personelin gıda satışı yapan yerlerde hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi olmalarının zorunluğu olduğu belirterek, Resmi Gazetede yayımlanarak 05 Temmuz 2013 tarihinden itibaren yürürlüğe giren ?Hijyen Eğitimi Yönetmeliği? gereği, gıda üretim ve perakende iş yerlerinde, insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suları üreten iş yerlerinde ve insan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerlerinde çalışanlara yönelik hijyen eğitiminin verilmesinin yönetmelik gereği zorunlu olduğunu, bu kapsamda personelin Hijyen eğitimini almasının gerektiğini, eğitimde öğrendiklerimizin günlük hayatımızda ev ve iş yerlerimizde uygulamamızın gerektiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false