G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Taşkesenligil, Süper Ligin gediklisi olacağız

Taşkesenligil, Süper Ligin gediklisi olacağız

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, B.B Erzurumspor kulübünü ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetimine ?Hayırlı olsun? dileklerini ileten Taşkesenligil, ?Kulübümüzün Süper Lige kadar yükselmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen lokomotif oldu. İnşallah, Süper Ligin gediklisi olacağız? dedi.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, beraberindeki kurmayları ile B.B Erzurumspor´un yeni yönetimine ?Hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu.
5 Ocak´ta yapılan Kongrede göreve gelen Başkan Hüseyin Üneş ve ekibine başarı dileğinde bulunan Taşkesenligil, Mavi-beyazlı takımın Atiker Konyaspor maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayacağına inandığını söyledi.
 
SEKMEN LOKOMOTİF OLDU
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Mavi-beyazlı kulübün tüm Erzurum´un ortak değeri olduğunun altını çizerek, ?B.B Erzurumspor´un Süper Lige kadar yükselmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, bir lokomotif görevi üstlendi ve taraftarımızın da desteği ile bu noktalara geldik. İnanıyorum ki, B.B Erzurumspor Süper Lig´in gediklisi olacak. Kulüp Başkanlığına seçilen Hüseyin Üneş ve yönetiminin de gayretli çalışmaları ve takıma yaptığı takviyelerle ligi ikinci yarı da en iyi noktada bitirebileceğiz. Şimdiden B.B Erzurumspor´a Konyaspor maçında başarılar diliyorum? diye konuştu.



  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli