G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Termalspor Erzurumluoğlu ile yeniden anlaştı

Termalspor Erzurumluoğlu ile yeniden anlaştı

Erzurum´un önümüzdeki sezon Süper Lig´deki tek temsilcisi olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı Baş Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yeniledi.

Erzurum´un önümüzdeki sezon Süper Lig´deki tek temsilcisi olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı Baş Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yeniledi. Termalspor hentbol takımının kurucu ekibinde yer alan Ali Erzurumluoğlu. Süper Lig´de de takımın başında yer alacak. 
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ve As Başkan Halil Özcan, Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile bir araya geldi. Gülakar, Özcan ve Erzurumluoğlu, Süper lig planlarını masaya yatırırken, başarılı antrenör önümüzdeki sezonun imzasını da attı.
Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, başarılı antrenör Ali Erzurumluoğlu ile birlikte iki yıl önce yola çıktıklarını ve profesyonel olarak ikinci ligden hentbola başladıklarını belirterek, ?İlk yılımızda ikinci ligden birinci lige, bu sezon da süper lige yükseldik. Elbette ki, bu gururu bizlere başta baş antrenörümüz Ali Erzurumluoğlu olmak üzere, tüm teknik ekibimiz ve oyuncularımız yaşattı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hocamız Ali Erzurumluoğlu ile birlikte çok iyi bir ekip olduk. Zaten hentbol takımını da kendisiyle birlikte kurduk. Büyük başarılara imza atarak iki yıl gibi kısa bir sürede Süper Lig´e yükseldik. Erzurum tarihinde ilk olacağı gibi, önümüzdeki sezon da Erzurum´u Süper Lig´de temsil edecek olan tek takım Termalspor´dur. Bu gururda en büyük pay sahibi olan antrenörümüz Ali Erzurumluoğlu ile sözleşmemizi yeniledik. İnşallah önümüzdeki sezon da Süper Lig´de Erzurum´u ve bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz.? dedi.
Baş Antrenör Ali Erzurumluoğlu da, hentbol sporuna gönül vermiş bir ekiple yola çıktıklarını, başta Onursal Başkan ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan olmak üzere, Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar ile yönetiminden büyük destek gördüklerini ifade ederek, ?Bize güvenen Belediye Başkanımızı, yönetimimuzi ve taraftarlarımızı mahcup etmediğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon da aynı heyecanla Süper Lig´de başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.Kaynak:İha



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false