G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Termalspor puanla döndü

Termalspor puanla döndü

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı deplasmandan puanla döndü.

Ligin altıncı haftasından deplasmanda Adıyaman Belediyespor ile karşılaşan Erzurum temsilcisi, rakibi ile 24-24 berabere kaldı. Adıyaman Belediyesi Spor Salonu´ndan oynanan karşılamaya iyi başlayan Termalspor, ilk yarıyı 12-11 önde kapattı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan müsabakada her iki takım da birbirine üstünlük kuramadı ve berabere biten maçta puanlar paylaşıldı.

Termalspor Antrenörü Berkan Otman, zorlu deplasmandan puanla döndüklerini söyledi. Termalspor´un ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğuna vurgu yapan genç teknik adam, ?Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu sezon lige istediğimiz gibi bir başlangıç yapamasakta uyum sorununu önemli ölçüde çözdük. Bizim için artık toparlanma süreci başladı. İnşallah bu zorlu deplasmanda, kalabalık bir seyirci topluluğu önünde aldığımız beraberlik güzel günler ve başarılı sonuçlar için bir başlangıç olur.? diye konuştu.

Termalspor, 11 Kasım Cumartesi günü saat: 17:00´da Aziziye Spor Salonu´ndan Antalyaspor´u konuk edecek.



Anahtar Kelimeler: Termalspor puanla döndü
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli