G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

TEŞEKKÜRLER ALİ DEMİRHAN

TEŞEKKÜRLER ALİ DEMİRHAN

TEŞEKKÜRLER ALİ DEMİRHAN

 

 

Türkiye Kulüpler Birliğinin Antalya´da yapılan toplantısına Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı olarak katılan BB. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan´dan Erzurum´a Müjde.

Önceki gün Antalya´da yapılan Kulüpler Birliğinin toplantısına başkan Yardımcısı olarak katılan BB. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan Erzurum adına sevindirici bir telkifte bulundu. Başkan Ali Demirhan Kulüpler Birliğinin toplantısına katılan kulüp yöneticilerine Takımların yaz kamplarını artık Erzurum´da yapmaları için teklifte bulundu. Teklif oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Ali Demirhan, Biz Erzurumspor Başkanlık görevini yürütürken sadece kulübümüzü ve sporu değil şehrimizin sosyo ekonomisini ve tanıtımını da üstlendiğimizin bilinciyle hareket etmekteyiz. Önceki gün Antalya´da toplanan Kulüpler Birliğinin toplantısına Başkan yardımcısı sıfatıyla katıldım. Burada tüm kulüp yöneticilerine Yaz kamplarının Erzurum´da yapılması için bir teklifte bulundum. şehrimizdeki Yüksek İrtifa Kampını tüm detayıyla anlattım. Sadece Ülkemizdeki takımların değilk yabancı takımların da gözdesi olduğunu bu sebepten Erzurum´u tercih etmeleri için ikna ettim. Sunumum ve teklifim üzerine 91 Kulübün artık yaz kamplarını Erzurum´da geçireceklerinin müjdesini şehrime vermenin haklı gururunu taşıyorum. dedi. 



Anahtar Kelimeler: TEŞEKKÜRLER DEMİRHAN
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli