G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ULAŞIM GÖREVİNİ ÜSTLENMEYE HAZIRIZ

ULAŞIM GÖREVİNİ ÜSTLENMEYE HAZIRIZ

ULAŞIM GÖREVİNİ ÜSTLENMEYE HAZIRIZ

ULAŞIM GÖREVİNİ ÜSTLENMEYE HAZIRIZ 

Tek çatı altında birleşen taşımacılık şirketleri 600 araç ve bin 200 personelle 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları`nda sporcu ve turistlerin taşıma işine talip oldular. 

26 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan 25`nci Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları`nda sporcuların ve turistlerin taşıma işine talip olduklarını belirten servişçiler Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milletvekilleri ve 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz`dan destek istediler.

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

Erzurum Turizm Taşımacılık Organizasyon Şirketler Birliği adı altında birleşen 36 firma havalimanı yolu üzerinde yaptıkları basın açıklamasıyla 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları`nda sporcu ve turistlerin taşıma işine talip olduklarını söylediler. Dün sabah erken saatlerde 600 araç ve bin 200 personelle havalimanı yolu üzerinde toplanan firma yetkilileri seslerini duyurmaya çalıştılar. Firmalar adına  açıklamalarda bulunan Komite Başkanı Ali Rıza Kırbaç, "100`ü şehirlerarası donanıma sahip 600 araç, 50`si tercüman olmak üzere bin 200 personelle oyunlardaki tüm ulaşım görevini üstlenebiliriz" dedi. Erzurumlular olarak taşımacılık görevini üstlenmeyi çok istediklerini gerek araç parkı gerekse personel bakımından hiçbir eksiklerinin bulunmadığını belirten Kırbaç, " Başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan olmak üzere bize bu heyecanı yaşatan tüm yetkililere minnettarız. Oyunların şehrimizde yapılacak olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Bizde taşımacılar şirketi olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek istiyoruz. Esadaş, Dadaş ve Palandöken firmalarının da aralarında bulunduğu 36 taşımacılık şirketi Erzurum Turizm Taşımacılık Organizasyon Şirketler Birliği adı altında birleştik. 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları`na hazırız. Tüm turist ve sporcu taşımacılığı işini biz üstlenmek istiyoruz. Araç parkımız ve tecrubeli elemanlarımızla bu işi en iyi biz yaparız. Bu konuda Sağlık bakanımız Recep Akdağ, Erzurum Milletvekillerimiz ve 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz`ın desteklerini bekliyoruz" dedi.
Öte yandan taşımacı şirketlerin basın açıklaması yaptığı esnada 3 gündür Erzurum?da sürdürdükleri incelemelerinin ardından kentten ayrılmak için havalimanı?na giden FİSU heyeti ve delegasyon başkanlarının da güzergahtan geçmesi taşımacı şirketler için sevindirici bir tesadüf oldu. Firma temsilcileri, ? FİSU heyeti de bu işite ne kadar ciddi olduğumuzu gördü. İnşallah onlarda bu isteğimizi karşılıksız bırakmazlar?dediler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı