G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Vali Altıparmak Sigarayı Bırakan Öğretmenleri Tebrik Etti

Vali Altıparmak Sigarayı Bırakan Öğretmenleri Tebrik Etti

Vali Altıparmak Sigarayı Bırakan Öğretmenleri Tebrik Etti

Sigaraya karşı kararlı bir tutum sergileyen ve her fırsatta sigara kullanımının ortadan kaldırılması için tavsiyelerde bulunan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak sigara bırakan bir grup öğretmeni tebrik etti.

İl Özel İdaresi tarafından Kardeş Okul seçilen ve birçok ihtiyacı giderilen Atatürk Ortaokuluna ziyarette bulunan Vali Altıparmak burada hem yapılan bakım onarım çalışmalarını inceledi, hem de eğitimci kadrosuyla bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı ile birlikte okula giden Vali Altıparmak Genel Sekreter Yazıcı'nın tavsiyesi ve yönlendirmesi ile sigarayı bırakan öğretmenlerle görüştü. Verdikleri bu karardan dolayı kendilerini tebrik eden Vali Altıparmak 6 eğitimcinin kararının diğer tüm sigara kullananlara örnek olmasını istedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yazıcı ise okulda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yazıcı okuldaki WC'leri yenilendiğini, kapıların değiştirildiğini, öğrenci giriş kapısına sundurma yapıldığını ve okulun boyandığını belirtti. Öğrencilere çeşitli yardımlarda da bulunduklarını kaydeden Yazıcı Çadır Spor Salonu için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. - ERZURUM



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı