G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

VALİ´YE YAPMAYIN KİME YAPARSANIZ YAPIN MI

VALİ´YE YAPMAYIN KİME YAPARSANIZ YAPIN MI

VALİ´YE YAPMAYIN KİME YAPARSANIZ YAPIN MI

 Erzurum valiliğinden Vali Seyfettin Azizoğlu adına açılan sahte hesapla ilgili bir basın bildirisi yayınlandı.

Bildiride Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu adıyla açılan ´Qseyfettnazzoglu´ kullanıcı adlı hesabın Vali Azizoğlu ile bir ilgisinin olmadığına vurgu yapılarak bu hesaba ve paylaşılanlara itibar edilmemesi konusunda kamuoyu uyarıldı.

Erzurum valiliği basın bürosundan yapılan açıklamada özetle şunlara vurgu yapılarak;

´Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu adı kullanılarak ?@seyfettnazzoglu? kullanıcı adıyla sahte bir twitter hesabı açılmıştır. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu´nun her hangi bir twitter ve resmi sosyal medya hesabı bulunmadığından Kamuoyunda yersiz görüş ve kanaatler uyandırarak, toplumu yanlış yönlendirmeye çalışan bu tür sahte hesaplardan yapılan bildirimlere hiçbir vatandaşımız itibar etmemelidir.´  denildi.

  anadoluhaber.com 28.07.2016 Tarihli haberinde ´nasılda sabretti.., erzurumfısıltı ve Fatih Saatçi gibi sahte hesaplara dikkat çekmiş, bu tür hesapların halka kargaşa pompaladığını belirtmiştir.

ANADOLU HABER VE HABER25 UYARMIŞTI

anadoluhaber.com bu tür sahte hesaplar üzerinden bir çok kişi kurum siyasetçinin karalandığı belirterek yargı ve emniyeti göreve çağırmıştı.

Karanlık güçler tarafından yönetilen ve iftira çamur hakaret yağdıran ´nasılda sabretti.., erzurumfısıltı, fatih saatçi gibi isimlerin yetkililer tarfından takibe alınarak tespit edilmesi ve haklarında hukuki sürecin başlatılması Erzurum ve değerlerinin korunması açısından büyük önem arzediyor.

VALİ´YE YAPMAYIN KİME YAPARSANIZ YAPIN MI

Valiliğin yayınladığı basın bildirisi akıllara şu soruyu getirdi ve Erzurum halkı artık şu soruyu soracak gibi görünüyor´ Vali beyin adıyla açılan ve paylaşılan sahte hesaplar önemli şehrin siyasetçisi bürokratı belediye başkanı ve manevi şahsiyetlerine yapılan saldırıları hakaretleri düzenleyen ´nasılda sabretti.., erzurumfısıltı ve Fatih Saatçi vb sahte hesaplar önemsiz mi?

 

  

 



  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli