G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

VATANDAŞLAR MAHMUT UÇAR´A SESLENDİ

VATANDAŞLAR MAHMUT UÇAR´A SESLENDİ

Şehrin göbeğinde? Çocuk Parkı mı berduş yatağı mı

 

 

Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek çocuk parkı akşam hava karardıktan sonra berduş yatağı haline geliyor. Parkın ışıklandırmalarının yetersiz olduğundan ıssızlığa gömülen Necip Fazıl Kısakürek çocuk parkına vatandaşlar çocuklarını çıkaramıyor.

Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan bulunan çocuk parkı akşamları berduşların mekânı haline geliyor. Özellikle akşam saatlerinde parkın yetersiz ışıklandırması olmamasından faydalanan berduşlar ağaçların altını ve bankları adeta meyhane gibi kullanıyorlar. Bu durumdan çocuklarını parka çıkaramayan aileler oldukça rahatsız.

Parkta alkol alan berduşlar boş bira kutularını çevreye atıyorlar. Gündüz saatlerinde de alkol alındığı öğrenilen çocuk parkı kaderine terk edilmiş vaziyette.

Çevrede oturan aileler endişeli ve yetkililerden önlem almasını istiyor.

Yakutiye Belediyesi sınırlarında bulunan Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde bulunan parkın bir an evvel ışıklandırmalarının yapılarak aydınlatılmasını isteyen vatandaşlar Yakutiye Belediye Başkanı Sayın Dr. Mhmut Uçar´a seslendiler. Şehrin göbeğinde bulunan bu güzide parkın ışıklandırılması ve berduşlardan arındırılarak çocuklarımıza kazandırılmasını istiyoruz diye konuşan vatandaşlar, çevrede oturan ailelerinde hayli rahatsız olduğunu belirttiler. 



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı