G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

VE KÜÇÜKLER VEDA EDİYOR

VE KÜÇÜKLER VEDA EDİYOR

VE KÜÇÜKLER VEDA EDİYOR

 Başkan Ahmet Küçükler'in onuruna tertip edilen akşam yemeğine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı. Genel Sekreter Köken, "Her işin, her başlangıcın bir de sonu vardır. Burada tamamlamış olduğumuz görevleri başka yerlerde de yapacağız. Önemli olan yararlı hizmetler yapabilmektir. Ahmet Bey, bu konuda şehrimize çok büyük hizmetler yapmış bir büyükşehir belediye başkanımızdır. Hizmetleriyle her zaman hatırlanacaktır. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında da başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. ESKİ Genel Müdürü Ertek ise Küçükler'in 10 yılda kente önemli hizmetler yaptığını ifade etti. Ertek, şu değerlendirmeyi yaptı: "Bir görevden ayrılırken önemli olan geride bırakılanlardır. Sayın Başkanım Erzurum'da çok güzel izler bıraktı. 250 sayfalık 10 yıllık icraatların bulunduğu Hizmet Kataloğu'nda gördüğümüz 10 yılda yapılan hizmetlerin kendisinden önce tüm dönemlerin toplam hizmetinden kat be kat daha fazla olduğudur. Başkanımıza bu hizmetlerinden ötürü kurumumuz ve Erzurumlular adına teşekkür ediyoruz. " 

"İşimizi temiz ve dürüst yaptık"

Başkan Ahmet Küçükler de, 10 yıllık hizmet döneminde görevini hakkaniyet içinde dürüst bir şekilde yürüttüğünü belirtti.  "Önemli olan her zaman bulunduğunuz noktada işinizi başarılı bir şekilde ifa etmektir" diyen Küçükler, "On sekiz yıllık belediyeciyim. Müsterihiz, Allah'a hamd ediyoruz. İşimizi temiz ve dürüst yaptığımızı düşünüyorum. Bir güzellik varsa bunu hep birlikte yaptık. Hepinize çok teşekkür ederim. Bizim en büyük sıkıntımız; hizmetlerimizi tanıtamadık. Lütfen Hizmet Kataloğu'muzu her konuyu bilme ve görme adına okuyun."

Konuşmasında daire başkanlarına seslenen Küçükler, sözlerini şöyle tamamladı:

"Vicdanen dürüst davranmalısınız. Vicdanınız sizi rahatlatıyorsa hayatta başarılısınız demektir. Biz hep güzellikler gördük. Erzurum hakkında elbette aydınlarımız, bilim adamlarımız, gazetecilerimiz yazıp çizecek ve konuşacaklardır fakat ben şuna inanıyorum: Erzurum hakkında konuşacakların başında belediye yöneticilerimiz, sizler geliyorsunuz. Çünkü bu kadar hizmeti yapan sizlersiniz. İşin başında olan belediyedir. Dostluğumuz ve kardeşliğimiz daim olsun. Biz kimseye haksızlık yapmadık. Zaman zaman kızdıysak, darıldıysak, hepiniz biliyorsunuz ki, bu durum şahsi değildir, işin yürütülmesiyle ilgilidir. " Konuşmaların ardından Küçükler'e gecenin anısına hediyeler takdim edildi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli