G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YAKUTİYE BELEDİYESİ SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

YAKUTİYE BELEDİYESİ SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

YAKUTİYE BELEDİYESİ SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

 

YAKUTİYE BELEDİYESİ SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

 

Türkü Fm ve Anadolu Haber Gazetesi Genel yayın yönetmeni Cem ATMACA ve Doğu TV yayın koordinatörü Metin Güven UŞUN?un birlikte hazırlayıp sunduğu Haftaya Bakış programının bu hafta ki konuğu Yakutiye Belediye Başkanı Ali KORKUT?tu.

Doğu TV de her Cuma akşamı saat 21:00 da başlayan ve 21. Programa ulaşan Haftaya Bakış programına Erzurum Halkının ilgisi oldukça yoğundu. Radyomuz 92.2 fm bandından yayın yapan Türkü fm den de canlı olarak yayınlanan program Erzurum halkını Cuma akşamları televizyonlarının ve radyolarının başına adeta hapsetti.

Yakutiye Belediyesinin sorunlarının tartışıldığı programda, seyircilerden gelen sorularda yöneltildi.

Cem Atmaca?nın ?Temizlikle ilgili problemlerimiz vardı, şimdi ise geceleri sokağımızı süpüren işçilerle karşılaşıyoruz sistem oturuyor diyebilir miyiz?

Sorusuna Başkan KORKUT ?ben her sabah birkaç mahalle geziyorum işimi takip ediyorum. Sistem oturuyor? dedi.

Belediyenin büyük maddi sıkıntılar çektiğini dile getiren KORKUT ?maddi imkânlarımız sınırlı personel gitti bunların maaşları verilecek daha sonra önümüzdeki yıla plan programlar yapıyoruz bu yıl gücümüzün yettiği kadar yapacağız. Yeni yollar açıyoruz Aliravi Caddesinden Tebriz Kapıya yeni düzenlemeler yapacağız.?dedi.

İŞÇİLER KORKUTTAN HELALLİK İSTEDİLER

Telefonla Başkan KORKUTA soru yönelten Yakutiye eski Çalışanın sorusu programda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Eski çalışan Başkan KORKUTA hitaben?Ben Belediyede çalışan biriydim ama dağıtım yapılırken Sayın Başkanımız Ali KORKUT bizden helallik almadı? şeklinde tepki koyan izleyiciye Başkan KORKUT ?dağıtım yapılırken biz istedik ki her işçimizle vedalaşıp helalleşelim ama bizim istediğimiz gibi olmadı psikolojik olarak bazı işçilerimiz sorunlar çıkardı hatta tatsız olaylara neden oldu bu yüzden bizde kimseden helallik alamadık.1 buçuk yıl birlikte çalıştık hiç kimseye kinim nefretim olamaz olmamalı bir yönetici olarak böyle bir hakka sahip değilim dolayısıyla benim hakkım hepsine helaldir. Şimdi çok iyi ortamlarda çalıştıklarını duyuyoruz haber alıyoruz bu bizi çok mutlu ediyor?. Diye cevap verdi.

Daha sonra Yakutiye bölgesinde ki Camiler ve Okulların belediyeden çeşitli talep ve isteklerinin dile getirildiği programda Başkan KORKUT: Ben gerek bölgemizde ki camilerin gerekse Okulların belediyemizden talep ve istekleri olduğunu biliyorum İmkânlarımız ölçüsünde onların istek ve taleplerine cevap veriyorum vermeye de devam edeceğiz. Dedi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı