G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yakutiye Ak Gençlik Hizmet yolunda

Yakutiye Ak Gençlik Hizmet yolunda

Ak Gençlik durmak bilmiyor

Ak Parti Erzurum Yakutiye teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile hem seçim öncesi, hemde seçim sonrası hizmete ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.
 Kurulduğu günden bu yana,dur durak bilmeden çalışan Ak Parti Teşkilatları Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte,gece gündüz demeden yıllardır bu aziz millete hizmet etmektedir.bu şuur ve vizyon ile Hareket eden Ak Parti Erzurum Yakutiye teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile hem seçim öncesi, hemde seçim sonrası hizmete ara vermeden gerek Resmi Kurum ve Kuruluşları, gerekse STK`lar ve mahalleleri gezerek, halkımızın derdine bir nebzede olsa derman olmanın yollarını arıyorlar.Gençlik ruhuna yeni bir ilke ve hizmet atağı katarak bu yola giren Ak Yakutiye`nin Ak Gençliği,Gerek 
Aday Adayı olan vekillerimiz ile görüşmelerde,gerek partimizin toplantı ve programlarında üst düzeyde katılım sağlamaya gayret göstermişlerdir.Bu hafta itibari ile,her gün bir kuruma hem tanışma hemde fikir alışverişi yapmak üzere ziyaretler başladı.bu ziyaretlerin ilk başında Yüce Mevla`nın kullarına İlk emri olan "oku" niteliği ile okumanın önemini benimsemiş olan eğitim kurumlarının yönetildiği ilçe milli eğitim müdürlüğüne yaptılar.Uzun bir görüşmenin ardından,proje ve hedeflerini dile getiren Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Abay,ülke genelinde hem hükumetin hemde halkın eğitime verdiği değerleri göz önünde bulundurarak,17 aralıkta Ak Parti camiası ve millet iradesine balta vurmak isteyen Paralel Örgütünde 
eğitimde olan yağmalarını engellemek ve hiçbir halkımızı mağdur etmeden herkese eğitim verilmesinin altını çizdi.
Sözlerine,Eğitimin her şeyden önce olduğunu ifade ederek devam eden Abay"Bizler Ak Davanın Ak kurucusu Recep Tayyip Erdoğan`ın Gençlere ve Eğitime vermiş olduğu önemi benimseyerek,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk.Erzurum ve İlçelerine bağlı köylerde eğitime dört elle sarılmış ama maddi imkansızlıklardan dolayı eğitim için gerekli olan bazı eşyaları temin edemeyen öğrencilerimize, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz vesilesi ile bu imkansızlıkları alt seviyesine indirmek için Yakutiye Gençlik Kolları olarak kolları sıvadık."dedi.
Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek`de kurum olarak destek vereceklerini ve bu girişiminden dolayı hem gençlik kolları başkanı Abdullah Abay`ı, hem de yönetimini tebrik etti.


İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli