G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YALAN RÜZGARI

YALAN RÜZGARI

YALAN RÜZGARI

  • AK Parti’de ilçelerin aday isimlerinin açıklanması beklenirken adayların kendilerini genel merkeze kabul ettirmek için uğraşları dikkatlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’in Palandöken Belediyesini ziyaretinde Başkan Bulutlar’ın ‘Belediye olarak tek kuruş borcumuz yok’ sözleri tepki topladı. Ziyaret esnasında partililerden birinin ‘14 milyon TL borcunuz var bunu nasıl izah edecekseniz sözleri dikkat çekti. Bunun üzerine Başkan Bulutlar’ın orasını karıştırmayın demesi ise akıllara soru işareti getirdi.

    OLMADI BULUTLAR;

    Palandöken Belediye Başkanı ve adayı Orhan Bulutlar’ın belediyenin borçsuz olduğunu iddia etmesinin yanında 14 milyon TL borcu faaliyet raporunda göstermediği ise gelen iddialar arasında. Borçların raporlarda gösterilmemesinin suç olduğu herkesçe bilinirken Bulutlar’ın bu girişimi ise vatandaşlar ve partililer tarafından da kınandı.

    BÜFE FİYATINA PARK KİRALANDI

    Palandöken Belediyesi tarafından yaklaşık üç yıl önce yaptırılan Kayakyolu Şehitler Parkının da bir büfe kirasına kiralandığı ortaya çıktı. 10 dönümlük parkın içerisinde bulunan çay bahçesi ve oyun parkınında dahil olduğu alanın aylık 800 TL ile kiralandığı iddiaları gündeme düştü. Bulutlar’ın parkı yok pahasına kiraya vermesi de tepkilerin artmasına neden oldu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı