G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YATIRIM`A BARDAK HEDİTELİ TEŞEKKÜR

YATIRIM`A BARDAK HEDİTELİ TEŞEKKÜR

YATIRIM`A BARDAK HEDİTELİ TEŞEKKÜR

YATIRIM`A BARDAK HEDİTELİ TEŞEKKÜR
Turkcell Erzurum Çağrı Merkezi çalışanları, şehirlerine yatırım kararı alan genel müdürleri Süreyya Ciliv`e `Erzurumlu çay bardağı` hediye etti.

Turkcell Erzurum Çağrı Merkezi çalışanları, şehirlerine yatırım kararı alan genel müdürleri Süreyya Ciliv`e `Erzurumlu çay bardağı` hediye etti. Şirket, Erzurum`da 2006 yılında hizmete açtığı çağrı merkeziyle ilgili başrölünde `Erzurumlu çay bardağı`nının oynadığı bir tanıtım-reklam filmi çekmişti.Hediyeyi gülümseyerek alan Ciliv, "Bunu ofiste arkamda duran kupaların, ödüllerin arasına koyacağım." dedi.
    Turkcell`in Erzurum yatırımının şehre sağladığı ekonomik katkının açıklandığı ve yeni yatırımının temelinin atıldığı toplantı sonrası ilginç bir hediyeleşme yaşandı. Tesislerden ayrılmadan önce çalışanları ile toplu fotoğraf çektirmek için yanlarına giden şirketin genel müdürü Süreyya Ciliv, süpriz bir hediye ile karşılaştı. Çağrı merkezi çalışanlarından Bülent Subaşı, reklam filmine göndermede bulunarak, "Sayın genel müdürüm, Erzurum`a ve potansiyeline güvenip yatırım yaptığınız ve bizlere istihdam sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Eğer kabul ederseniz, günün anısına bu bardağı hediye etmek istiyoruz." dedi.
    Hediye karşısında önce bir anlık şaşkınlık yaşayan Ciliv, gülerek bardağı eline aldı ve Erzurumluların kıtlama şeker ile çay içmelerine atıf yaparak, "Bu kaşığı almayayım. Ben de fahri Erzurumluyum, kaşık kullanmıyorum. Bardağı ofisime koyacağım. Arkama, kazandığımız kupaların ödüllerin arasına." diyerek hediye için teşekkür etti. Hediyeleşme Ciliv`in bir başka hayranlığını da ortaya çıkardı. Ciliv, Erzurum ve Erzurum yatırımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Cağ Kebabı`na da hayranım. Lokantada resmini koymuşlar, bir arkadaş bir oturuşta 37 cağ yemiş, ben ancak 13,14 tane yiyebildim." diye konuştu.
    Turkcell, Erzurum Çağrı Merkezi`ni 2006 yılında hizmete açtı. Şirketin bu tesisler için yatırımı toplamda 40 milyon lirayı aştı. İstihdamı, vergisi, hizmet alımları gibi diğer etkenler de dahil edildiğinde şirketin 5 yılda Erzurum ekonomisine ek olarak 309 milyon liralık katkı sağladığı ifade ediliyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı