G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Yeni Başkan Mehmet Dinç

Yeni Başkan Mehmet Dinç

Yeni Başkan Mehmet Dinç

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı yıllık olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda Mehmet Dinç yeni başkan oldu.

8 Mart'ta yapılması gereken ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurul toplantısı, 724 üyeden 17'sinin katılımıyla Oltu Belediyesi Sinema Salonu'nda, Mehmet Dinç başkanlığında ve İl Ticaret Müdürlüğü'nden gelen Sadık Çetin temsilciliğinde 16 Mart Pazar günü gerçekleştirildi.

Toplantıda Denetim Kurulu asil üyeler Osman Şimşek ile Hüseyin Arık olurken, yedekler Veysel Fidan ile Selami Toprak'tan oluştu.

Toplantıya katılan Oltu Esnaf Odası Başkanı söz alırken, geçmişte esnafa kredi verilmediğini öne sürerek, 'Esnaf Odası Başkanı olarak bizim de bir talebimiz olacak. Kooperatifimizin artık esnafımıza kredi vermesini istiyoruz ki zaten kooperatifin kuruluş amacı da budur" dedi.

Oltu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Genel Sekreteri Sencer Musaoğlu, "Esnafımızdan destek bekliyoruz. Her daim çalışmak ve üretmek için buradayız" dedi.

Oltu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi yeni başkanı Mehmet Dinç ise, "Esnafımızdan duyarlılık bekliyoruz. Pazartesi gününden itibaren kredilerimizin açık olduğunu belirtmek istiyorum. Bilhassa küçük esnaflarımıza yardımcı olmak için buradayız. Allah izin verirse bu işin devamlılığını sağlayarak, daha iyi yerlere ve neticelere ulaştırmaya çalışacağız. Esnafımız, belediye anons sistemiyle defalarca anons yaptırmamıza rağmen, telefonlarla tek tek aradık ancak yine de bu duyarlılığı göstermediler. Yine de biz onlar için varız. Elimizden ne geliyorsa onlar için yapmaya hazırız. Tüm esnaflarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Bu arada kredi almak isteyen esnafların, bankalardan yüzde 300 daha az faizle(Yüzde 3-4)bu kredilere sahip olabilecekleri belirtilirken, borcu olan esnaflara da bir müjde verilerek geçmişteki borçların yeniden yapılandırılacağı bildirildi. - ERZURUM



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı