G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YENİ MODA E-MAİL İLE KÜFÜR VE HAKARET ETMEK

YENİ MODA E-MAİL İLE KÜFÜR VE HAKARET ETMEK

YENİ MODA E-MAİL İLE KÜFÜR VE HAKARET ETMEK

YENİ MODA E-MAİL İLE KÜFÜR VE HAKARET ETMEK 

BESTDER?in internet sitesine, Erzurum?a ve Başkan Küçükler?e hakaret içeren mail gönderildi. BESTDER, mailin Belediyesporlu bir futbolcunun bilgisayarından gönderildiğini duyurdu.

Büyük Erzurumspor Taraftarlar Derneği`nin (BESTDER) internet sitesinde hem Erzurum`a hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler`e yönelik küfürlü bir mail gönderildi. BESTDER yönetimi, Erzurum`a "Eşek", Belediye Başkanı Küçükler için de "Şehri s?. gitmiş, başka işlerin peşinde koşuyor" diyen `lombardo` kod adıyla yazan kişinin peşine düştü. Mailin gönderildiği IP adresi üzerinden iz süren BESTDER yönetimi, mailin Büyükşehir Belediyespor takımının kaldığı Erzurumspor Tesisleri`nden gönderildiğini belirledi. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, mailin gönderildiği bilgisayarın bir futbolcuya ait olduğunun belirlendiği ve bu futbolcunun bilgisayarını birkaç ayrı futbolcunun daha kullandığını söylediği üyelere aktarılarak, "Erzurum`a hakaret eden kişiyi mutlaka bulacağız" açıklaması yapıldı.
Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden Büyükşehir Belediyespor`un bir futbolcusunun BESTDER`in internet sitesine, zehir zemberek mail göndermesi, ortalığı karıştırdı. Sitenin `forum` bölümüne `lombardo" kod adıyla üye olan kişi, ilk olarak, kulüp içerisinde futbolcuların mutsuz olduğunu ve bunun tek sorumlusunun da Belediye Başkanı Ahmet Küçükler olduğunu öne süren bir yazı paylaştı. 

"PRİM YOK, MAAŞ YOK, BAŞKAN BAŞKA ŞEYLERİN PEŞİNDE"

Yazısında, "beyler bu takım kurulabilicek en iyi takım aslında bal ligi için. ama bu takımı yönetenler burdan başka rantlar peşinde galiba oyuncuların sadece peşinatlarını vermişler 4 aydır takım bi kere maaş almış ve takımı ateşliycek bir prim bile vermiyolarmış. takımda herkezin morali yerlerdeymiş. sayın belediye başkanın keyfini bekliyolarmış. bu takım zaten futbolcularını huzursuz ettikleri için bu durumda. bide bu takım üzerinden cebe indirilen paralarda hat safhadaymış yazık böle bi takım kuruyosun şehri s...? edip başka şeylerin peşine düşüyosun bunlarda tek şuçlu belediye başkanı" ifadelerine yer veren kişi, daha sonra da peş peşe, "bu takım belki bu hafta maçı bi şekilde kazanır ama devre arası olunca takımın yarısı erzuruma geri dönmez" ve "bu takımın 30 futbolcusu varsa kağıt altından da 30 futbolcusu var ve bunlara para çıkmış yani bu diyer 30 un parası nerde futbolcular nerde belli diil" şeklinde yazılar yazınca, sitenin diğer üyelerinin tepkisiyle karşılaştı. 

"EŞEKLERİ BULMUŞUM, BİRAZ BİNEYİM"

Belediyespor`un futbolcusu olduğu yönündeki tepkiler üzerine de; "İstanbuldan geliyorum paranızı alıyorum umrumda olmadan makaramı yapı evime dönüyorum sizde amatörde takılmaya dvm ediyosunuz sonuçta her halinizle herşeyinizle ancak o amatöre yakışırsın" cevabı veren `lombardo` kod adını kullanan üye, "eşşekleri bulmuşum az daha biniyim" diye yazınca, oluşan tepkileri Büyükşehir Belediyespor`un stoperi Abdullah Hün yatıştırmaya çalıştı. 
Hün, siteye, "arkadaslar takımı karıstırmak adına kımlıgı belırsız kısıler ve kımseler tarafından tahrıklere kapılmayalım ve ıyı gıden takımı bısekılde provakosyanlara ugratıp yazık etmeyelım yınede o sahıs takımdan bırıysede butun arkadaslardan takım adına ozur dılerım bu kımse bı an once desıfre edılecektır ve gereken yapılacaktır herkese sevgı ve saygılar" mesajı yazdı. 

BESTDER İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Hün`ün bu mesajı bile taraftarların öfkesini dindirmedi. Site yönetimi, birkaç gün sonra yaptığı duyuruda, mesajın Belediyespor`un kaldığı Erzurumspor tesislerinden atıldığını ve mesajın gönderildiği bilgisayarın da takımın futbolcularından Engin Özçelik`e ait olduğunun tespit edildiği belirtildi. Duyuruda, Özçelik`in bilgisayarının kulüpteki birçok futbolcu tarafından kullanıldığını ve bu futbolcunun böyle bir maili yazmadığını kendilerine ilettiği kaydedildi. 
BESTDER Başkanı Zafer Lömenler ise, Erzurum`a `eşek`, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler`e de terbiyesizce ifadeler kullanan, kulüp yönetimini de yolsuzlukla suçlayan kişinin en kısa sürede bulunmasını istedi. 
Mailin kulüp tesislerinden geldiğinin kesinleştiğini ifade eden Lömenler, "Mailin atıldığı bilgisayarı dahi bulduk. Oyuncuyla konuştuk ama kabul etmiyor. Bu saatten sonra Belediyespor yönetiminin gereğini yapmasını ve Erzurum`a hakaret eden bu şahsı kulüpten uzaklaştırmasını bekliyoruz" diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı