G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

YETİŞ CUMHURBAŞKANIM ERZURUM´UN İMDADINA YETİŞ

YETİŞ CUMHURBAŞKANIM ERZURUM´UN İMDADINA YETİŞ

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ KORKUT İLÇE SINIRLARINDA SATACAK BAŞKA BİR YER BULAMAYINCA TÜRBELERİ SATMAYA BAŞLADI

HASAN-İ Basri Türbesi´ni müteahhitlere sattığı ortaya çıkan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un marifeti, ecdadın kemiklerini sızlatmaya yetti.

Bir süre önce yaptığı açıklamada, ?türbe yıkılmayacak? sözü veren Ali Korkut´un sözünde durmaması başta Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rabiana Mahallesi Muhtarı Cemal Korkmaz olmak üzere, hemen herkese ?pes? dedirtirken, türbenin duvarlarını yıkan iş makinelerinin acımasızlığından yeraltındaki insan iskeletleri de nasibini aldı.

Vatandaşların tepki göstermesi üzerine iş makinelerinin çekilmesi, ortaya acımasızlığın, insan hakkına tecavüzün ve ecdadın mezarına yönelik saygısızlığın boyutunu da orta yere koydu.

TOPRAĞIN ALTINDAN İNSAN İSKELETLERİ ÇIKTI

Bir köstebek gibi Hasan-i Basri Türbesi´nin bahçesini oyan iş makinelerinin boşalttığı yeri eşeleyen vatandaşlar, kime ait olduğu bilinmeyen insan iskeletlerini buldu, buldukları kafatasları ve insan kemiklerini, yolun kenarında biriken vatandaşlara göstererek, ?İşte Yakutiye Belediye Başkanı´nın yaptığı. Ecdadımızın kemikleri işte böyle sızlatılır. Kendilerini protesto ediyoruz? dediler.

Yaşananları görüntüleyen erzurumdanhaberler.com ekibine sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan bir inşaat sorumlusu, ?Biz burayı belediyeden parasıyla satın aldık. diye konuştu. erzhaber

BU KEMİKLER ECDADIMIZIN KEMİKLERİ

/resimler/2017-9/7/0015049100950.jpg



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli