G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ZAFER BÜLENT ENGİN´E GAYET NET VE AĞIR SORULAR

ZAFER BÜLENT ENGİN´E GAYET NET VE AĞIR SORULAR

PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN´E GAYET NET VE AĞIR SORULAR

 

Geçtiğimiz Hafta içerisinde Usta Gazeteci Cem Atmaca Sosyal Medya Hesabı Facebook´tan "BİZ DEĞİL HALK SORUYOR" Başlığıyla bir paylaşımda bulunmuş ve Sosyal Medya üzerinden kamuoyu tarafından Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´e bir takım sorular sormuş ve soruların devamının geleceğini belirtmişti. 

Bugün İtibariyle yine Cem Atmaca Sosyal Medya Hesabından AN İTİBARİYLE (ZAFER BÜLENT ENGİNE HALK SORUYOR, BEN DEĞİL 2) başlığıyla yine kamuoyunda merak edilen soruları yöneltti. 

İsterseniz önce Geçtiğimiz Hafta Usta Gazeteci Cem Atmaca´nın Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´e Halk tarafından sorulan soruları hatırlayalım. Ardından bugün Cem Atmaca´nın Sosyal medya hesabı Facebook´tan paylaştığı son soruları ve o paylaşımı okuyalım

İŞTE GEÇEN HAFTAKİ ZAFER BÜLENT ENGİN´E BEN DEĞİL HALK SORUYOR -1-

AN İTİBARİYLE (ZAFER BÜLENT ENGİNE HALK SORUYOR, BEN DEĞİL 1)

İş bu sorular bir Erzurum Palandöken Belediyesi meclis üyesi tarafından yöneltilmiş sorulardır. İsmini sizler hiç bir zaman öğrenemeyeceksiniz ismi benle mezara gidecek. HZ İsa gibi çarmığa gerseniz söylemem o isim benim artık dostumdur ve sırrımdır.

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´in bizzat kendisi 15 Temmuz sabahı da dahil her sabah toplantılara gitti mi? gitmedi mi?

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, 17-25 Aralık sonrası Cami avlularına Zaman Gazetesini koyup fotoğraflarını çekip sosyal medya da algı operasyonu yaptı mı? yapmadı mı?

Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin´e ait olduğu iddia edilen Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki daire veya dairelerinde hangi cemaatin mensupları oturuyordu?

Yıllardır Palandöken´de tek karar mercii olan Zafer Bülent Engin Paralelin tüm işlerini Palandöken Belediyesi´nde takip etti mi etmedi mi? 

Palandöken Belediyesi Yeni Hizmet Binasının havalandırmasını kaç milyona yaptırdı?

Bu sorulan sorular halen askıdayken Cem Atmaca bugün de Halk tarafından sorulan soruların 2.ncisini paylaştı.

İŞTE CEM ATMACA´NIN BUGÜNKÜ O PAYLAŞIMI:

AN İTİBARİYLE(ZAFER BÜLENT ENGİNE HALK SORUYOR, BEN DEĞİL 2)

25 EKİM 2017 Palandöken Belediyesi Başyardımcısı Zafer Bülent Engin´e cevaplaması için halkın yönelttiği soruları sorduk.

Sorular gayet net ve ağır sorular ?vatan haini misin, vatan haini değil misin´ sorusunun cevabı da net açık olmalıdır.
Değilim diye başlayan bir cevap ve devamında gerekçeleri açıklanmalıdır.
Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM´ın Ailesi ile ilgili iddialara cevap vermesi takdire şayandır.

Bu Ülkenin Başbakanı hakkında ortaya atılan mesnetsiz iddialara cevap veriyor Orhan BULUTLAR ve BAŞYARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN CEVAP VERMİYOR.

Cevap vermiyor ifadem yanlış oldu düzeltiyorum; cevap veremiyor.

Ben Zafer Bülent ENGİN´E birkaç soru daha yönelteyim devamında ONURLU BİR İSTİFA VE BAĞIMSIZ TÜRK YARGISINDA aklanma tavsiyesinde bulunayım.

ZAFER BÜLEN ENGİNE BEN DEĞİL HALK SORUYOR -2-

Spor kulübüne yardım adı altında kayıtsız yılda 2 Milyona yakın toplanan para nereye gidiyor?

Tek karar mercii olan Zafer Bülent Engin bu gücü kimden alıyor?

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar´ın Zafer Bülent Engin´e karşı zaafı ne?

Orhan Bulutlar ve Zafer Bülent ENGİN Son Ak parti il yönetimine kaç kişi yerleştirdi? 

Orhan Bulutlar ve Zafer Bülent Engin´in AK Parti İl yönetimine yerleştirdiği kişiler kaç yıldır Palandöken Belediyesi´nden Doğrudan Temin yoluyla iş alıyorlar?

Palandöken Belediyesi´nin Doğrudan Temin yoluyla verilen İnşaat, Yapım ve Onarım işleri Kime ait olan 3 Firma arasında dönme dolap gibi dönüp duruyor?

NOT: HALK TARAFINDAN DAHA ELİMİZE PALANDÖKEN BELEDİYESİ VE BAŞKAN YARDIMCISI ZAFER BÜLENT ENGİN HAKKINDA CEVAPLANMASI İSTENİLEN SORULAR ULAŞMAKTADIR. KAMUOYUNU DOĞRU, TARAFSIZ VE OBJEKTİF BİR BİÇİMDE AYDINLATMAK İÇİN ELİMİZE ULAŞAN TÜM SORULARI YAYINLAYIP KARŞI TARAFIN VERECEĞİ CEVAPLARI DA NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN YAYINLAYACAĞIMIZI ŞİMDİDEN BEYAN EDERİZ. 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı